ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάββας Πούμπουρας: «Χαμός» με την ανάρτησή του – Το σχόλιο του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου

Τί απάντησε ο παρουσιαστής;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Η νέα ανάρτηση του Σάββα Πούμπουρα στο instagram προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Ο παρουσιαστής, όπως είναι γνωστό, τον τελευταίο καιρό κατά διαστήματα αναδημοσιεύει αγγελίες, που του στέλνουν επιχειρήσεις, οι οποίες ζητούν προσωπικό, προκειμένου όσοι από τους followers του ενδιαφέρονται, να στείλουν βιογραφικά..

Σε πρόσφατη δημοσίευσή του έγραψε: «Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι χρειάζεται για να πιάσουν δουλειά. Μου στέλνουν μηνύματα, όπως «είμαι τρομακτικά απελπισμένος για τους 4-5-6-10 μήνες». Αυτός ο φίλος λοιπόν, που δεν έχει δουλειά, δεν είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να βρει εργασία. Τα πάντα… Και αυτό σημαίνει κάποιος να δουλέψει δωρεάν, χωρίς μισθό, για μια εταιρεία. Όλοι νομίζουν, ότι θα τους εκμεταλλευτεί ο επαγγελματίας, ότι θα τους θέλουν για δωρεάν εργασία και μετά θα με ξεζουμίσουν και θα φύγουν…
Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε. Να δείτε πώς δουλεύει μία εταιρία. Από τις γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία. Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία και να βλέπεις τι μπορείς να κάνεις;»

Στη συνέχεια προκλήθηκε ντόμινο αντιδράσεων με τον Σάββα Πούμπουρα να λαμβάνει πολλά μηνύματα. Ανάμεσα σε αυτά και το σχόλιο του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, ο οποίος πρότεινε στο ΡΙΚ να επαναπροσλάβει... αμισθί τον παρουσιαστή.

Τη δική του απάντηση σε όλα αυτά έδωσε αρκετές ώρες αργότερα, ο Σάββας Πούμπουρας γράφοντας: «Είστε κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να πετάξετε όση πικρία γουστάρετε. Όσο για εμένα θα συνεχίσω να στηρίζω με όποιον τρόπο μπορώ τον συνάνθρωπο».

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση