ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ραμόνα Φίλιπ: Τα γενέθλια, η ηλικία της και οι στοίβες λουλουδιών

Τα όχι και τόσο λαμπερά γενέθλια της σχεδιάστριας και το «ευχαριστώ» - «Δεν υπάρχει θέση να καθίσω, αλλά υπάρχει πολλή αγάπη»

Πριν τον κορωνοϊο, τα γενέθλια της Ραμόνα Φίλιπ ήταν ένα από τα μεγαλύτερα κοσμικά γεγονότα της Λευκωσίας. Στα πάρτι της, ως γνωστόν, έδιναν το «παρών» τους οι πιο γνωστές κυρίες της πόλης και όχι μόνο, σε ένα γεγονός που θύμιζε catwalk.

Φέτος, τα πράγματα ήταν διαφορετικά και για τη γνωστή σχεδιάστρια, μιας και ο κορωνοϊός δεν της επέτρεψε να τα γιορτάσει με δεκάδες καλεσμένους και λάμψη, αλλά στο σπίτι της με την οικογένειά της.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η σύζυγος του επιχειρηματία, Χριστόφορου Τορναρίτη, μάς έδειξε, πέρα από τις ευχές που έλαβε, τις ανθοδέσμες που δέχτηκε στο γραφείο της που θα μπορούσαν, ομολογουμένως, να καλύψουν με ευκολία ένα ολόκληρο δωμάτιο. «Δεν υπάρχει θέση να καθίσω, αλλά υπάρχει πολλή αγάπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο βίντεο που ανέβασε.«Είναι χαρά, ευγνωμοσύνη, αγάπη, εκτίμηση ... και πολλά άλλα, όλα σε ένα χαμόγελο. Σας ευχαριστώ και ναι, το 44 είναι απλώς ένας αριθμός», έγραψε σε μήνυμά της αργότερα, θέλοντας έτσι να ευχαριστήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές, αποκαλύπτοντας παράλληλα και την ηλικία της.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση