ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ραμόνα Φίλιπ: Με τις φίλες της σε night out στην Βαρκελώνη

Η σέξι στυλιστική επιλογή της συζύγου του Χριστόφορου Τορναρίτη που έκλεψε τις εντυπώσεις

Οι διακοπές στη Βαρκελόνη είναι μια μαγική εμπειρία γεμάτη πολιτισμό, αρχιτεκτονική και ζωντάνια και αυτό, δεν δυσκολευτήκαμε να το διαπιστώσουμε για άλλη μια φορά, βλέποντας τα υπέροχα στιγμιότυπα που μοιράστηκε στα κοινωνικά της δίκτυα η Ραμόνα Φίλιπ.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η σχεδιάστρια μόδας, ταξίδεψε στη Βαρκελόνη τις προηγούμενες ημέρες, με το γεγονός να γίνεται γνωστό μέσα από μερικές αναρτήσεις που έκανε στα κοινωνικά της δίκτυα.

Όπως είδαμε στα ποστ της, η σύζυγος του Χριστόφορου Τορναρίτη βρέθηκε στην ανεπανάληπτη Σαγράδα Φαμίλια, η οποία ως γνωστό συγκαταλέγεται μεταξύ των πιο περίπλοκων και χρονοβόρων αρχιτεκτονικών έργων στον κόσμο.

Πέραν από τις βόλτες της στην πόλη και το sightseeing, η Ραμόνα Φίλιπ βρέθηκε σε γραφικό εστιατόριο με θέα την παραλία, όπου και μαζί με τη παρέα της απόλαυσαν νόστιμα ισπανικά πιάτα.

Φυσικά, η ίδια έζησε και το night life της πόλης, αφού όπως είδαμε σε ανάρτησή της βρέθηκε σε γνωστό σποτ της πόλης μαζί με την παρέα της, όπου και διασκέδαζαν.

 

Για την περίσταση, η σχεδιάστρια επέλεξε ένα πολύ κομψό και σέξι σύνολο. Συγκεκριμένα και όπως μπορείτε να δείτε αμέσως πιο κάτω, επέλεξε ένα εντυπωσιακό κορσέ -που αποτελεί δημιουργία της ίδιας- μαζί με suit.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA