ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του Χριστοδουλίδη για τον αδερφό του που «έφυγε»

Το μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας με αφορμή τα 8 χρόνια που συμπληρώθηκαν από την ημέρα που αδερφός του άφησε την τελευταία του πνοή

Δέσποινα Άσπρου

Οκτώ χρόνια συμπληρθώθηκαν χτες, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, από την ημέρα που ο αδερφός του Προέδρου της Δημοκρατίας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, το 2015, ο Νίκος Χριστοδουλίδης ενημερώθηκε για τον θάνατο του αδελφού του ενώ βρισκόταν στο Προεδρικό Μέγαρο σε συνάντηση με τον -τότε- Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη.

Με αφορμή το δυσάρεστο γεγονός, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ενώ μοιράστηκε και ένα κοινό τους στιγμιότυπο.

«Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που καθορίζουν την ζωή σου για πάντα, που τις πιο όμορφες και τις πιο δύσκολες στιγμές έμαθες να τις μοιράζεσαι πρώτα μαζί τους, που ξέρεις οτι είναι πάντα εκεί για σένα ο,τι και αν γίνει, που η απουσία τους, όσα χρόνια και αν περάσουν, είναι δυσαναπλήρωτη …έφυγες νωρίς, πολύ νωρίς. Τόσα πολλά δικά μας έφυγαν μαζί σου, τόσα πολλά δικά σου έμειναν μαζί μας…για πάντα», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση