ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς σχολιάστηκε η επίσκεψη της Πριγκίπισσας Άννας στην Κύπρο;

Η ανάρτηση της βασιλικής οικογένειας

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στην Κύπρο βρίσκεται από χθες το πρωί η Πριγκίπισσα Άννα μετά από πρόσκληση της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών.

Μετά τη θερμή υποδοχή στο Προεδρικό Μέγαρο, από τον Υπουργό Εξωτερικών, Ιωάννη Κασουλίδη και τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, η κόρη της βασίλισσας Ελισάβετ σήμερα είχε την ευκαιρία να συναντήσει Βρετανούς Ειρηνευτές του Βασιλικού Συντάγματος Διοικητικής Μέριμνας των Γκούρκας, του οποίου ασκεί τη Διοίκηση ως Συνταγματάρχης, για να τους ευχαριστήσει για την υπηρεσία και τη συνεισφορά τους στην ΟΥΝΦΙΚΥΠ.

Για το ταξίδι της στην Κύπρο, η βασιλική οικογένεια προχώρησε σε ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram το μεσημέρι της Πέμπτης (12/01) , στην οποία δημοσίευσε φωτογραφίες της Πριγκίπισσας Άννας αναφέροντας: «Ως Γενικός Συνταγματάρχης των Ενόπλων Δυνάμεων, η Πριγκίπισσα βρέθηκε στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα, συναντώντας προσωπικό από το Σύνταγμα που υπηρετεί επί του παρόντος στην Ειρηνευτική Δύναμη των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ).

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η Αυτού Βασιλική Υψηλότητα περιόδευσε τη Νεκρή Ζώνη για να μάθει περισσότερα για το έργο του Συντάγματος ως μέρος της Επιχείρησης TOSCA. Υπήρχε επίσης η ευκαιρία να συναντήσει οικογένειες μελών των Ενόπλων Δυνάμεων στην περιοχή των κυρίαρχων βάσεων του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς η Πριγκίπισσα Άννα εγκαινίασε τη νέα Σχολή Queen Berengaria».

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση: 

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily)

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση