ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ποια συμβουλή θα έδιναν στους ελεύθερους οι τρεις υποψήφιοι;

Οι αφοπλιστικές απαντήσεις τους

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ένα ξεχωριστό κουίζ ερωτήσεων ετοίμασε η ομάδα της Χριστιάνας Αριστοτέλους για τους τρεις υποψήφιους των Προεδρικών εκλογών.

Λίγες ώρες πριν τις εκλογές, το αποτέλεσμα των οποίων θα αναδείξει τον νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Νίκος Χριστοδουλίδης απαντούν σε πολλά ερωτήματα, ενώ μάλιστα δίνουν τη συμβουλή τους στους ελεύθερους..

Την αρχή έκανε ο Ανδρέας Μαυρογιάννης ο οποίος είπε: «Ποιος είμαι εγώ τω΄ρα να δίνω συμβουλές;.. Να είναι στις σχέσεις τους πάντα αυθεντικοί, ανθρώπινοι και να προσπαθούν να σκέφτονται τον άλλον.. Η πραγματική αγάπη είναι αυτή που νοιάζεται περισσότερο για τον άλλον, παρά για τον εαυτό του..»

Στη συνέχεια ο Αβέρωφ Νεοφύτου σχολίασε: «Η ευτυχία είναι να αποκτήσεις οικογένεια.. Σέβομαι τις επιλογές του καθενός, είμαι φίλος της ελευθερίας. Σέβομαι τη δική του ταυτότητα, τις δικές του κατευθύνσεις, αλλά εγώ όσο ήμουν εργένης, ένιωθα ότι είχα την απόλυτη ευτυχία. Μέχρι που παντρεύτηκα και είδα πόσο πιο ευτυχισμένος ήμουν με την οικογένεια κι έγινα ο πιο ευτυχισμένος, όταν ήρθε ο Περικλής μας».

Τέλος, ο Νίκος Χριστοδουλίδης δίνει τη δική του συμβουλή λέγοντας: «Να απολαύσουν τη ζωή τους όσο μπορούν περισσότερο. Το μέλλον είναι δικό τους και θα πρέπει να διεκδικήσουν λόγο και ρόλο στο μέλλον της πατρίδας μας».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση