ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πετύχαμε» την Πρώτη Κυρία με royal blue φόρεμα με cut outs σε ξενοδοχείο της Λεμεσού

Η κομψή εμφάνιση της Φιλίππας Καρσερά Χριστοδουλίδη

Beautiful People team

Το "παρών" της στα εγκαίνια του επίσημου καταστήματος Roberto Coin στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό έδωσε η Πρώτη Κυρία του νησιού μας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη το βράδυ της 18ης Ιουνίου.

Για την περίσταση, η σύζυγος του Νίκου Χριστοδουλίδη επέλεξε να φορέσει ένα πολύ κομψό μάξι φόρεμα με διακριτικά cut outs στο πλάι σε royal blue απόχρωση, δημιουργία του γνωστού brand, Sandro.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στην συνέχεια, το εν λόγω φόρεμα είναι μακρυμάνικο και σατέν, ενώ παρά την "αυστηρότητά" του είναι ιδιαίτερα θηλυκό και καλοκαιρινό. Η Πρώτη Κυρία ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με σανδάλια σε metallic απόχρωση, που πρόσθεταν μια μοντέρνα πινελιά στο look.

 

Βλέποντας την εν λόγω εμφάνιση της Πρώτης Κυρίας, να θυμίσουμε πως η απόχρωση "royal blue" (βασιλικό μπλε) είναι ένα έντονο και ζωντανό μπλε που συχνά συνδέεται με την κομψότητα, την εξουσία και τη σταθερότητα και επιλέγεται συχνά από γυναίκες της πολιτικής και άλλες προσωπικότητες με υψηλό κύρος για διάφορους λόγους, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την Kate Middleton που το επιλέγει πολλές φορές στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση