ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πετύχαμε Κύπρια σοσιαλιτέ να μετακινείται με λεωφορείο

Δείτε την φωτογραφία

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Έμιλυ Γιολίτη το μεσημέρι της 17ης Απριλίου μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο οποίο την είδαμε να μετακινείται με το λεωφορείο.

Αν και η επιχειρηματίας δεν αποκάλυψε τον προορισμό της, μέσω της ανάρτησής της σε στόρι έστειλε το δικό της μήνυμα. Συγκεκριμένα, την φωτογραφία της συνόδευσε με τα ακόλουθα λόγια: "Lunchtime ride. Χρησιμοποιείστε το λεωφορείο άνθρωποι".

Με αφορμή το ποστ της Έμιλυς Γιολίτη, αξίζει να θυμίσουμε πως η χρήση των λεωφορείων για τις μετακινήσεις μας είναι σημαντική για πολλούς λόγους. Καταρχάς, τα λεωφορεία συμβάλλουν στη μείωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης και του κυκλοφοριακού στρες, καθώς μπορούν να μεταφέρουν πολλούς επιβάτες ταυτόχρονα, ενώ παράλληλα η χρήση τους βοηθάει στη μείωση των εκπομπών αερίων από τις μετακινήσεις, προστατεύοντας έτσι το περιβάλλον.

Επιπλέον, τα λεωφορεία είναι συχνά προσιτά από άποψη κόστους και προσφέρουν μια οικονομική εναλλακτική λύση στον ιδιωτικό αυτοκινητισμό. Τέλος, η χρήση των λεωφορείων συμβάλλει στη δημιουργία μιας πιο κοινωνικής και συνδεδεμένης κοινότητας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους ανθρώπους, ανεξαρτήτως εισοδήματος ή κοινωνικής θέσης, να έχουν πρόσβαση σε μεταφορικά μέσα.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση