ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το φεγγάρι φέρνει έρωτα για Κριούς, Παρθένους, Τοξότες

Η Πρόεδρος της ISAR Πατρίτσια Νικολάου μάς λέει, τι φέρνει η Νέα Σελήνη

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ένα καινούργιο φεγγάρι στο πιο ξέγνοιαστο και χαρούμενο ζώδιο του ζωδιακού προμηνύει μια σύντομη περίοδο χαλάρωσης και διασκέδασης καθώς κυριαρχεί μια πολύ πιο αισιόδοξη προσέγγιση της ζωής.Η κύρια όψη της Νέας Σελήνης είναι ένα ευεργετικό τρίγωνο με τον επεκτατικό Δία, ενώ παράλληλα σχηματίζονται ευρείες σύνοδοι του φεγγαριού με τον Ερμή και την Αφροδίτη. Ο Δίας συνδέεται όσο κανείς άλλος πλανήτης του ηλιακού μας συστήματος με τον πλούτο και την ευημερία και υπό την ευεργετική αυτή όψη θα μπορούσε να φέρει κερδοφόρες επιχειρηματικές συμφωνίες ή εύνοια για το ξεκίνημα μιας καινούργιας επαγγελματικής δράσης.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, είτε ερωτικά είτε οικονομικά, θα έχετε τις ευκαιρίες σας να επεκταθείτε περισσότερο και να αλλάξετε τα δεδομένα. Τώρα είναι η ώρα της «μεγάλης απόδρασης» απ’ ό,τι σας περιορίζει!

Κριός
Τώρα θα σας είναι πολύ πιο εύκολο να μοιραστείτε με το ταίρι σας τις φαντασιώσεις σας ή τις ιδιαίτερες σεξουαλικές σας επιθυμίες, χωρίς να φοβάστε την απόρριψη. Προσέξτε όμως να μην σας γίνει εμμονή το ταίρι σας και φαντασιώνεστε όλη τη μέρα θα κάνετε μαζί του όταν βρεθείτε, παραμελώντας τις υπόλοιπες υποχρεώσεις σας.

Ταύρος
Συνίσταται να κάνετε προσεκτικό οικονομικό προγραμματισμό, ειδικά εάν έχετε την δικά σας επιχείρηση και να αναπτύξετε νέες στρατηγικές των δραστηριοτήτων σας. Σύμμαχός σας θα είναι η οξεία διαίσθηση που θα σας επιτρέπει να «διαβάζετε» τους συνομιλητές σας, οπότε θα είναι πολύ δύσκολο να σας παραπλανήσουν ή να σας εξαπατήσουν.

Δίδυμος
Δεν θα είναι οι πιο ρομαντικές σας στιγμές, ωστόσο όμως με την συνεισφορά σας στην οικογένεια ή το σπίτι θα δείχνετε έμπρακτα την στήριξη σας. Η Αφροδίτη στον 7ο οίκο σας, θα ωθήσει τους αδέσμευτους του ζωδίου σας να αναζητήσετε σχεδόν εμμονικά το άλλο σας μισό και γι’ αυτό είναι μια επικίνδυνη περίοδος να κάνετε κακές επιλογές.

Καρκίνος
Ιδιαίτερης σημασίας θα αποδειχτεί ο σχεδιασμός και η οργάνωση των δράσεων σας, αν και κάποιες λεπτομέρειες ίσως να διαφύγουν της προσοχής σας. Νέες ευκαιρίες μπορεί να κάνουν την εμφάνιση τους, που θα σας δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσετε διαφορετικές δεξιότητες ή ταλέντα που διαθέτετε και συνιστάται να τις αδράξετε!

Λεων
Πολλές κοινωνικές γνωριμίες προσφέρουν ευκαιρίες για νέους στόχους. Αν είστε μόνοι, αυτή την περίοδο δεν θα επιδιώξετε μία μόνιμη σχέση, αλλά θα έχετε γνωριμίες που θα σας προσφέρουν όμορφες στιγμές. Θα αισθανθείτε όμορφα με αγαπημένους φίλους και θα επιδιώξετε να βρείτε τον χρόνο για διασκέδαση και ευχάριστες εξόδους, με μουσική, ποτό, χαλαρές δραστηριότητες

Παρθένος
Στην προσωπική σας ζωή, μπορείτε να περάσετε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας, διασκεδάζοντας με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, διοργανώνοντας συγκεντρώσεις στο σπίτι. Επίσης, θα έρθει στον ερωτικό τομέα μία πρόταση, που θα σας χαροποιήσει. Μία νέα ιδέα ή πρόταση, θα σας αλλάξει τα δεδομένα.

Ζυγός
Αυτή είναι μια πραγματικά καλή στιγμή για να διατυπώσετε τις μεγάλες ιδέες σας και να τα πάτε καλά στη δουλειά ειδικά όσοι ασχολείστε με τα social media, τη διαφήμιση και την βιομηχανία των media. Η Νέα Σελήνη σας δίνει επίσης την ευκαιρία για ενδοσκόπηση και να αναζητήσετε την εσωτερική δύναμη που χρειάζεστε για τις νέες προκλήσεις.

Σκορπιός
Η Νέα Σελήνη στον 2ο οίκο σου σε βάζει να ψαχτείς σε διαφορετικούς δρόμους και σε εμπνέει να βρεις ιδέες και εύκολες λύσεις, προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Όσο πιο γρήγορα κλείσεις τους παλιούς σου λογαριασμούς, υιοθετήσεις κάποιες καινούργιες πρακτικές και οργανωθείς, κάνοντας προσεκτικά σχέδια, τόσο πιο σύντομα θα φτάσεις στο θετικό αποτέλεσμα

Τοξότης
Είναι ώρα να διεκδικήσετε όλα όσα ψάχνατε και ακόμη παραπάνω. Καθώς η Νέα Σελήνη Νοεμβρίου έρχεται στο σπίτι σας, σας δίνει την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Αν έχουμε εμπλακεί σε μια νομική διαμάχη αυτή είναι μια καλή στιγμή για την επίλυση αυτών των θεμάτων και να αναζητήσουμε την αλήθεια και τη δικαιοσύνη. Και το κυριότερο: να αναζητήσουμε μια Ανώτερη δύναμη στη ζωή μας.

Αιγόκερως
Με τη Νέα Σελήνη στο δωδέκατο οίκο σας, χαρίζετε στον εαυτό σας ηρεμία και χαλάρωση. Δεν σας ενδιαφέρει τώρα και τόσο η κοινωνική σας ζωή και αναζητάτε τη μοναξιά σας. Όσο και να σας φαίνεται περίεργο, είναι ένας καλός τρόπος για να επαναφορτίσετε τις μπαταρίες σας και να αποκοπείτε από τα προβλήματά σας. Αν είστε καιρό μόνοι, μπορεί να συνδεθείτε συναισθηματικά με κάποιον ή να διώξετε εντελώς κάποιον από τη ζωή σας, ο οποίος σας συμπαρασύρει στην απαισιοδοξία και τη λύπη, και έτσι απελευθερώνεστε από το παρελθόν σας.

Υδροχόος
Η καλοσύνη είναι μεν καλή και σας κάνει δημοφιλείς, αλλά αυτό μπορεί να είναι εις βάρος σας, αν ένας φίλος σας παίρνει πολύ περισσότερα από αυτά που δίνει. Είναι δυνατόν να δημιουργηθεί δυσαρέσκεια μεταξύ των φίλων σας. Είναι απαραίτητο για σας να κάνετε ένα βήμα πίσω, μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη και να μην προκαλείτε με τις αντισυμβατικές και προκλητικές ενέργειές σας.

Ιχθυς
Η Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου ενισχύει τις φιλοδοξίες σου, ενώ ενδέχεται να ανοίξουν πόρτες στα επαγγελματικά σου και να σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, είτε για ανελιχθείς υψηλότερα στην τρέχουσα δουλειά σου είτε για να κάνεις μια μεγάλη στροφή στην καριέρα σου. Η διάθεσή σου θα είναι πιο ανάλαφρη και αισιόδοξη, αν και μπορεί να σε πιάνει η επιπολαιότητα ώρες-ώρες που θα σε οδηγεί σε βιαστικές επιλογές κι αποφάσεις οινωνία και τα παιχνίδια.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση