ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
15° Λευκωσία,
25 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Παύλος Χάππιλος: Ο Κύπριος του «MasterChef» αποκαλύπτει γιατί δήλωσε συμμετοχή

«Ήθελα να μιλήσω για το βίωμα το δικό μου και των άλλων συνανθρώπων μου»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Μπήκε στο «MasterChef» και κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο λόγος για τον Παύλο Χάππιλο, τον Κύπριο παίχτη του ριάλιτι μαγειρικής, ο οποίος κέρδισε με το «σπαθί» του την αγάπη του κόσμου.

Ο Παύλος Χάππιλος έδωσε συνέντευξη στις ''Τηλεώρες'' κάνοντας μια αποτίμηση των όσων έζησε στο «MasterChef», αποκαλύπτει τι τον έκανε να δηλώσει συμμετοχή, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να τον ξαναδούμε στην τηλεόραση.

Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να δηλώσεις συμμετοχή στο «MasterChef»;

Όταν ζούσα στο Βερολίνο, είχα ασχοληθεί και με το performance. Παράλληλα, ήξερα ότι είμαι καλός στα γλυκά, ενώ έπαιξε τον ρόλο της και η πανδημία. Αν δεν ήταν ο κορωνοϊός, ίσως να έβρισκα κάποια άλλη δουλειά και να μη δήλωνα συμμετοχή στο παιχνίδι. Υπέβαλα αίτηση στο «MasterChef», σκεπτόμενος ότι δεν είχα κάτι να χάσω.

Η κίνησή σου να μιλήσεις δημόσια για τη σεξουαλικότητά σου ήταν ασυνήθιστη για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα, αλλά ταυτόχρονα άνοιξε μια συζήτηση για τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;

Ήταν κι αυτός ένας από τους σκοπούς της συμμετοχής μου στο «MasterChef». Ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό το θέμα, για το βίωμα το δικό μου και των άλλων συνανθρώπων μου. Από μικρή ηλικία ήμουν ευαισθητοποιημένος σ’ αυτά τα θέματα. Χαίρομαι πολύ που άνοιξε αυτή η συζήτηση και που ακούστηκαν οι απόψεις μου. Μου δόθηκε χώρος έκφρασης, χωρίς να παραποιηθούν τα λεγόμενά μου. Ευτυχώς, δεν άκουσα τρομερά αρνητικές απόψεις στις πρωινές εκπομπές, τις οποίες παρακολουθεί ο μέσος τηλεθεατής.

Θεωρείς ότι έχουν γίνει ουσιαστικά βήματα για την αποδοχή των ΛΟΑΤΚΙ+ από την υπόλοιπη κοινωνία; Αν όχι, τι πιστεύεις ότι μπορεί να γίνει;

Κοίτα, δεν μπορώ να πω ότι δεν έχουν γίνει αρκετά βήματα, αλλά δεν συμφωνώ απόλυτα με την επικοινωνιακή πολιτική που ακολουθείται για την ενσωμάτωση των ΛΟΑΤΚΙ+ στην υπόλοιπη κοινωνία. Θεωρώ ότι κάποια βήματα περιθωριοποιούν ακόμη περισσότερο τα πιο ιδιαίτερα άτομα της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, τα οποία θα πρέπει να προστατέψουμε. Έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε, γιατί η κοινότητά μας είναι ακόμη πολύ ευάλωτη κι αυτό πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε.

 

Διαβάστε περισσότερα στο σημερινό τεύχος των ''ΤΗΛΕΩΡΩΝ''

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση