ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πατρίτσια Νικολάου: «Ώρα για γνωριμίες, έρωτα, αγάπη και συνεργασίες»

Η Αφροδίτη βρίσκεται στον Ταύρο, τι προβλέπουν τ άστρα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Στις 14 Απριλίου, η Αφροδίτη εισέρχεται στον Ταύρο και θα παραμείνει ως τις 9 Μαΐου 2021. Τι προβλέπει η Πρόεδρος της Isar στην Κύπρο Πατρίτσια Νικολάου; « Η σταθερότητα και η ασφάλεια, θα μας ενδυναμώνουν συναισθηματικά, γι’ αυτό θα την επιζητήσουμε, είτε στις σχέσεις, είτε στις συνεργασίες, είτε στην εργασία μας. Θα γίνουμε περισσότερο πρακτικοί, προκειμένου να έχουμε τα απαραίτητα για να χαρούμε τη ζωή και να προοδεύσουμε με πιο σίγουρο βηματισμό. Αυτή την εποχή θα αναζητήσουμε την ασφάλεια, την σταθερότητα, την αισθητική, την αγάπη. Ίσως γίνουμε περισσότερο κτητικοί, αλλά η ποιότητα θα επικρατεί και θα μπορούμε να το διαχειριστούμε σωστά. Ενώ η σύνοδός της με τον Ουρανό, φέρνει ξαφνικά συναισθήματα, έντονο μαγνητισμό και εκπλήξεις. Θα θεωρήσουμε σημαντικό ό,τι είναι ποιοτικό και γενναιόδωρα ωραίο».
Κριός
Αν οργανώσετε καλύτερα τις υποχρεώσεις σας και έχετε πίστη στο όνειρό σας, θα διαπιστώσετε πως ήδη διαθέτετε κάποιες χαρές που φέρνουν ηρεμία στη ζωή σας. Απολαύστε τις, ενδιαφερθείτε για ό,τι είναι αξιόλογο και ιδιαίτερα ευχάριστο και αγαπητό. Θα αντλήσετε δύναμη, έμπνευση και δημιουργικό στόχο. Έχετε ευκαιρίες που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε.
Ταύρος
Θα είστε γοητευτικοί, ελκυστικοί και ευχάριστοι. Μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις, να αδράξετε ευκαιρίες και να κάνετε μία εντυπωσιακή παρουσίαση των ταλέντων σας αυτή την περίοδο. Αν θέλετε να διευρύνετε τον κύκλο σας, δεν θα συναντήσετε δυσκολίες. Αν σας ενδιαφέρει η εμφάνισή σας, θα βρείτε τον τύπο που σας ταιριάζει. Καλό θα ήταν να προσέξετε όμως την διατροφή σας και τις μικρές… ατασθαλίες στον τομέα αυτό!
Δίδυμος
Θα μπορέσετε να επεξεργαστείτε το έργο σας και να το υλοποιήσετε. Τα οφέλη θα είναι μακροχρόνια και ενδεχομένως μεγαλύτερα από όσα πιστεύετε, απλά δεν θα έρθουν άμεσα. Όμως, ό,τι κάνετε σωστά αυτή την εποχή, σε ένα έργο σας, θα δείτε πως είναι επένδυση για το μέλλον.
Καρκίνος
Προσέξτε τις συγκρούσεις στην ερωτική και οικογενειακή σας ζωή, διότι τώρα θα αναζητάτε την ελευθερία σας και θα τους παραμελείτε. Είναι πιθανό να βρείτε ένα σύντροφο μέσω των κοινωνικών σας δραστηριοτήτων ή των φίλων σας. Μαζί με το σύντροφό σας, επεκτείνετε την κοινωνική σας σφαίρα και συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις.
Λέων
Ξέρετε πώς να προβάλλετε τις καλές ποιότητες του χαρακτήρα σας για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Μη θέλοντας να δυσαρεστήσετε κανέναν, θα κάνετε τις αναγκαίες παραχωρήσεις για να κερδίσετε την προσοχή του συντρόφου σας, των ανωτέρων σας ή του κοινού, προκειμένου να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Αν προκύψει μια διαφορά που απειλεί τις σχέσεις σας, θα κάνετε προσπάθειες για συμβιβασμό και αρμονία.
Παρθένος
Οργάνωσε την μέρα σου με πολύ προγραμματισμό και μεθοδικότητα, ώστε να έρθουν οι εξελίξεις αρμονικά και προς όφελός σου. Θα δεις ότι οι στόχοι που έχεις βάλει αρχίζουν να πραγματοποιούνται και θα νιώθεις καλύτερα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν το τελευταίο διάστημα ξεμπλέκουν κι ευτυχώς αυτό συμβαίνει με τον πιο ανώδυνο τρόπο. Ένας καινούργιος έρωτας περιμένει στην γωνιά.
Ζυγός
Δοκιμάζοντας μία τακτική που θα σας προσφέρει ευκαιρίες για ένα καλύτερο μέλλον στα οικονομικά σας, κάνετε τοποθετήσεις σε αξίες που φαίνονται σίγουρες. Αν πάλι δεν υπάρχει η δυνατότητα, μπορείτε να είστε ευχαριστημένοι με αυτά που διαθέτετε, αλλά και με έναν άνθρωπο, ο οποίος ενδιαφέρεται να σας στηρίξει ηθικά και ίσως να αναλάβει ένα ενεργό ρόλο στη ζωή σας.
Σκορπιός
Αν είστε μόνοι και επιθυμείτε να δημιουργήσετε σχέση, οι προκλήσεις που δέχεστε, είναι πολλές. Η εύνοια που έχετε, αφορά κυρίως τις συνεργασίες ή την προσωπική σας ζωή, που θα θέλατε να διασφαλιστεί σε σταθερή βάση. Έμφαση υπάρχει στον τομέα της αγάπης για σας, με πάθος και ζεστασιά, όπως σας ταιριάζει. Αν έχετε μία δοκιμασμένη σχέση, αυτή η εποχή θα δώσει πιο ρομαντικό χρώμα.
Τοξότης
Μία ευκαιρία που παρουσιάζεται αυτό το διάστημα, σας κάνει να προχωρήσετε πιο άνετα. Μην την θεωρήσετε δεδομένη. Ο τροχός γυρίζει… Επιδιώκοντας να έχετε πιο ουσιαστικά κέρδη, ας επιμείνετε εκεί που υπάρχει σαφής εικόνα και προοπτική. Θα ήταν καλό να παραμείνετε συνεπείς, λιτοί και αληθινοί. Αυτό έχει σημασία.
Αιγόκερως
Σχεδιάστε το μέλλον, και την επικοινωνία με ανθρώπους της γνώσης, αναπτύσσοντας περισσότερο το πνεύμα σας. Αν πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι, θα έχετε ευχάριστες εμπειρίες και πιθανόν μία κατάκτηση! Αν είστε δημιουργικοί ή καλλιτέχνες, η περίοδος αυτή θα σας φέρει κοντά σε ανθρώπους του χώρου που σας ενδιαφέρει.
Υδροχόος
Με την Αφροδίτη να επελαύνει στον τέταρτο οίκο σας, θα έχετε την επιθυμία να απομακρυνθείτε από όλες τις σχέσεις σας και να ασχοληθείτε με δημιουργικά χόμπι και συμμετοχή σε δραστηριότητες μέσα στο σπίτι. Θα εκδηλώσετε έντονα συναισθήματα στο σύντροφό σας και θα είστε φιλόξενοι οικοδεσπότες. Είναι πιθανό να καλέσετε φίλους στο σπίτι σας σε μια ζεστή και άνετη ατμόσφαιρα, και οι άλλοι θα σας βρίσκουν φιλόξενους.
Ιχθύς
Προσέξτε τώρα την ανάγκη σας για ελευθερία, διότι μπορεί να σας αποσπάσει από τα συναισθήματα των άλλων. Θα είστε περίεργοι, με μια ανάγκη για συνεχή πνευματική διέγερση και ταξίδια. Τώρα θα βλέπετε το σεξ ως μέσο επικοινωνίας και όχι απαραίτητα ως έκφραση της αγάπης ή ως απόδειξη αφοσίωσης. Από την άλλη πλευρά, σας δίνεται η δυνατότητα να έχετε έμπνευση και πρωτοτυπία στη σχέση σας και κάνετε οτιδήποτε για να μην υποφέρετε από την πλήξη.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση