ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πατρίτσια Νικολάου: Ποιους επηρεάζει η πανσέληνος στις 2 Σεπτεμβρίου

Σε ποια ζώδια επιφυλάσσει εκπλήξεις

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Η γνωστή αστρολόγος Πατρίτσια Νικολάου μας μιλά για τη νέα Πανσέληνο και ποια είναι τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο.
H Πανσέληνος πραγματοποιείται στις 2 Σεπτέμβριου στις 10 μοίρες των Ιχθύων στον 6ο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου ώρα Ελλάδας 08:21 από τον υδάτινο εκπρόσωπο του μεταβλητού σταυρού για να μας δώσει το μήνυμα της αγάπης, της θυσίας, της συγχώρεσης και να μας κατευθύνει στα βήματα εκείνα που θα μας βοηθήσουν να απελευθερωθούμε από δυσλειτουργικές, περιοριστικές καταστάσεις, αφήνοντας στην άκρη τα εγωιστικά μας ένστικτα.

Η πανσέληνος στους Ιχθείς, στον 6o οίκο του ηλιακού, βρίσκεται στον οίκο της παγκόσμιας υγείας, σε έναν τόσο σημαντικό οίκο που συμβολίζει σημαντικά πράγματα για την ανθρωπότητα σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, αλλά με μεγάλη διαφορά μοιρών, δεν προοιωνίζει θετικές εξελίξεις, αν και ήδη από Ιούλιο μήνα όλοι εξετάζουν και συζητούν ένα δεύτερο ενδεχόμενο για εγκλεισμό, ωστόσο η κατάσταση θα είναι αρκετά εύθραυστη κυρίως για την υπόλοιπη Ευρώπη. 

Πιο έντονη επιρροή από την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου δέχεστε οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες που έχετε γεννηθεί στο τέλος του 1ου και αρχές 2ου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 8-12 μοίρα των παραπάνω ζωδίων. Οι Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ταύροι, Αιγόκεροι που έχετε γεννηθεί στα παραπάνω δεκαήμερα, ή έχετε προσωπικούς πλανήτες κοντά στις μοίρες που αναφέρονται παραπάνω, θα έχετε τις ευκαιρίες όμορφων εκπλήξεων και ανανέωσης, απολαμβάνοντας δυνατές στιγμές κοντά στο φεγγάρι!
Έτσι λοιπόν με το τελευταίο ολόγιομο φεγγάρι του Σεπτεμβρίου δεν λείπουν και οι ευχάριστοι αιφνιδιασμοί ή ακόμα και η ανάγκη για ανανέωση, αλλαγή ή και απελευθέρωση από κάθε επιβαρυμένη κατάσταση… Το συναίσθημα τις ημέρες κοντά στο φεγγάρι εκφράζεται ελεύθερα, χωρίς απώτερο σκοπό και με την διάθεση για ανανέωση!

Κριός
Με την Πανσέληνο από το ζώδιο του Ιχθύ, το ένστικτό σας χτυπά κόκκινο και μπορεί να αποτελέσει έναν πολύ καλό οδηγό που θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας ταλανίζουν.

Ταύρος
Αναζωπυρώνονται φιλίες σας, γνωρίζετε όμως ξαφνικά και νέους ανθρώπους με τους οποίους εύκολα και γρήγορα αναπτύσσονται όμορφα συναισθήματα.

Δίδυμοι
Αρκετοί από εσάς με αυτή την Πανσέληνο θα επαναπροσδιορίσετε και τους στόχους σας. Η λύση είναι να ακολουθήσετε το ρεύμα αλλαγών και ανακατατάξεων.

Καρκίνος
Το θετικό για εσάς αυτή την περίοδο είναι ότι μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα ανανέωσης στη ζωή σας, γεγονός που θα γεννήσει μέσα σας νέα όνειρα και επιθυμίες.

Λέων
Οι ανησυχίες για τα οικονομικά σας δεν λείπουν, διανύετε μία περίοδο όπου τα έξοδα και οι λογαριασμοί τρέχουν και το γεγονός αυτό σας προξενεί ανασφάλεια, ηρεμήστε γιατί στην πορεία τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν!

Παρθένος
Η διάθεση σας για συντροφικότητα θα είναι τονισμένη, ενώ για αρκετούς από εσάς αυτό το διάστημα θα φέρει μία νέα προοπτική, μία νέα έκβαση στον τομέα των σχέσεων σας.

Ζυγός
Η Πανσέληνος από το ζώδιο του Ζυγού εντείνει την ανησυχία και το στρες για θέματα που αφορούν την εργασία, την καθημερινότητα ή και την φυσική σας κατάσταση.

Σκορπιός
Πολλοί θα βιώσετε μία ξαφνική αλλαγή / ανανέωση στην αισθηματική σας ζωή που θα πλημυρίσει την καρδιά σας με όμορφα συναισθήματα.

Τοξότης
Ζητήματα που αφορούν το παρελθόν, τις μνήμες, τις πολύ προσωπικές σας υποθέσεις, σας δημιουργούν μεγάλη συγκίνηση αυτή την περίοδο. Δεν θα λείψουν όμως και οι εκνευρισμοί.

Αιγόκερως
Αρκετά εκφραστικοί είστε με την Πανσέληνο που σχηματίζεται στο ζώδιο του Ιχθύ. Η ανάγκη σας θα είναι να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα, να μετακινηθείτε, να επικοινωνήσετε με κόσμο.

Υδροχόος
Στον αισθηματικό τομέα, είναι μία περίοδος που μπαίνετε σε μία διαδικασία επαναξιολόγησης, η οποία είναι πολύτιμη για να αναγνωρίσετε τι είναι σημαντικό για εσάς και τι έχει αξία!

Ιχθύς
Το συναίσθημα χτυπά κόκκινο και τις ημέρες αυτές θα είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί και εκδηλωτικοί με όσους αγαπάτε. Για μία ακόμα φορά κάνετε τις θυσίες σας, δείχνοντας απεριόριστα μεγαλείο της ψυχής σας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση