ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πατρίτσια Νικολάου: Ερμής ανάδρομος στον Σκορπιό - Ποιά ζώδια επηρεάζει!

Από τις 14 εως τις 27 Οκτωβρίου

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ο Ερμής, ο πλανήτης της επικοινωνίας και της έκφρασης, της αντίληψης, του τρόπου σκέψης, του λόγου, της οδήγησης, του εμπορίου, των διαπραγματεύσεων και των συμφωνιών, των ΜΜΕ γυρνάει ανάδρομος στο Σκορπιό. Από τις 28 και μέχρι τις 2/11 γυρνάει ανάδρομος στο Ζυγό.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαήμερου θα πρέπει να αποφύγουν λάθη του παρελθόντος

Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ασχοληθούμε με ερωτικά και οικονομικά θέματα. Μπορούμε να κάνουμε διορθωτικές κινήσεις αλλά όχι νέα ξεκινήματα. Αποφεύγουμε τις αγοραπωλησίες, τις συμφωνίες, την υπογραφή συμβολαίων. Θα πρέπει να προσέχουμε τα λόγια μας για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις και τσακωμούς.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο με τον Ανάδρομο Ερμή είναι Καρκίνοι, Ιχθύες, Παρθένοι και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαήμερου. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαήμερου θα πρέπει να αποφύγουν λάθη του παρελθόντος.

ΚΡΙΟΣ
Μπορεί να εκδηλώσεις τάσεις ζήλιας και κτητικότητας ή να αντιμετωπίζεις θέματα οικειότητας με το ταίρι σου. Δες πιο στενά τις ανάγκες του συντρόφου σου. Κάνε διορθωτικές κινήσεις σε οικονομικά, πχ μια ρύθμιση που θα σε βοηθήσει να αποπληρώσεις πιο εύκολα τα χρέη.
ΤΑΥΡΟΣ
Μια σχέση από το παρελθόν έρχεται ξανά στη σκηνή. Προσοχή στην επικοινωνία. Διαπραγματεύσεις στη δουλειά καλό θα ήταν να αποφευχθούν γιατί μπορεί λίγο παρακάτω να αλλάξουν. Βρες νέους τρόπους επικοινωνίας. Νέες σχέσεις μπορεί να έχουν και καρμικό χαρακτήρα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τελείωνε με εκκρεμότητες ακόμα και αν πιεστείς, μπορεί να επιστρέψεις επίσης σε μια παλιά σου δουλειά ή να συναντήσεις συναδέλφους από το παρελθόν. Κάνεις αλλαγές για να διαμορφώσεις μια καλύτερη καθημερινότητα. Νέες δραστηριότητες και δίαιτες δεν θα έχουν και τα καλύτερα αποτελέσματα τώρα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει που θα σε γοητέψει ή ένας παλιός θα επιστρέψει. Αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, μπορεί να επιστρέψουν κάποιοι πελάτες σου. Αν είσαι καλλιτέχνης, θα αναδείξεις το ταλέντο σου. Μπορεί να νιώσεις μια νοσταλγία για την παιδική σου ηλικία.
ΛΕΩΝ
Μπορεί να συναντήσεις οικογενειακά πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό ή μπορεί να συναντήσεις ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Οικογενειακά ζητήματα ή ακίνητης περιουσίας ζητούν τώρα λύση. Μπορεί να αλλάξεις την διακόσμηση στο σπίτι σου ή να κάνεις μια ανακαίνιση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έρχεσαι πιο κοντά με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες και λύνεις κάποιες διαφορές αν υπάρχουν. Πρόσεχε τη συμπεριφορά σου για να μην παρεξηγηθείς, προσοχή και σε νέες γνωριμίες καθώς μπορεί να δώσεις λανθασμένη εντύπωση. Αν σχεδιάζεις ένα ταξίδι, δες σχολαστικά κάθε λεπτομέρεια, προσοχή σε έγγραφα και συμφωνίες.
ΖΥΓΟΣ
Υπάρχουν καθυστερήσεις τώρα και δεν θα έχεις το αποτέλεσμα που περιμένεις. Δώσε προσοχή στην διαχείριση της οικονομικής σου κατάστασης. Αυτό το διάστημα θα σε απασχολήσει και η συναισθηματική σου ασφάλεια, θα θέλεις μια πιο στενή σχέση με το ταίρι σου ή μπορεί, αν είσαι μόνη, να ενδώσεις σε ένα φλερτ.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αλλάζουν ο τρόπος σκέψης σου, η συμπεριφορά σου, οι επιθυμίες σου. Επανεξετάζεις τους στόχους σου και προετοιμάζεσαι για νέες περιπέτειες. Είναι καλό διάστημα για να λύσεις ζητήματα που εκκρεμούν, για να κάνεις διορθωτικές κινήσεις παρά για να κάνεις νέα ξεκινήματα. Ένα νέο πρόσωπο όμως, παρά τον ανάδρομο Ερμή, μπορεί να είναι το πεπρωμένο σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια απογοήτευση, μια μοναξιά μπορεί να σε διακατέχει, μπορεί να θέλεις να μείνεις μόνη, μακριά από κόσμο και δραστηριότητες, για να αξιολογήσεις την πορεία σου σε κάθε επίπεδο. Βρες τρόπο για να διορθώσεις τα λάθη σου, βρες νέες ισορροπίες. Πες ένα συγγνώμη σε άτομα που έχεις πληγώσει και έχεις αδικήσει. Ένας μυστικός ή παράνομος έρωτας είναι πιθανός.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσοχή σε παρεξηγήσεις. Μπορεί να απομακρυνθείς από κάποια άτομα που δεν σου προσφέρουν τίποτα πια. Αν ανήκεις σε μια εταιρεία ή σε μια ομάδα ή σε ένα σύλλογο, μπορεί να υπάρξουν ακυρώσεις ή αναβολές σε συναντήσεις ή μπορεί να υπάρξουν αναβολές σε εκδηλώσεις και δραστηριότητες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια διαμάχη για οικονομικά ζητήματα είναι πιθανή. Αλλαγή πορείας δεν είναι ευνοική τώρα. Δες τα λάθη σου καλύτερα. Μια νέα πρόταση μπορεί να γίνει δεχτή μόνο αν είσαι άνεργη. Αν έχεις σχέση, ήρθε η ώρα να την επισημοποιήσεις.
ΙΧΘΥΕΣ
Μπορείς να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις σε αυτά που θα σε οδηγήσουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Μια σχέση σου μπορεί να επισημοποιηθεί ή μια νέα γνωριμία θα πάρει σοβαρές διαστάσεις. Ανοίγουν οι ορίζοντές σου. Μπορεί βέβαια να προκύψει και ένα δίλημμα. Προσπάθησε να προσεγγίσεις διαφορετικά τις καταστάσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση