ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πατρίτσια Νικολάου: Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι οι ευνοημένοι

Τι προβλέπει η γνωστή αστρολόγος και Πρ. της Isar για τον Μάιο

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Ο Δίας κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού, εγκαινιάζοντας έναν νέο κύκλο ευκαιριών, αλλά και σημαντικών ενάρξεων, που ήδη θα αρχίσουν να μπαίνουν σε δράση και εξέλιξη. Έτσι λοιπόν, ο τελευταίος μήνας της Άνοιξης είναι εδώ, ξεκινώντας με την επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης στο ζώδιο του Ταύρου και ακολουθώντας και μία Σεληνιακή Έκλειψη στον Σκορπιό στις 16/5. Στην πορεία του, υπάρχουν δοκιμασίες προκειμένου να υπερασπιστούμε και να προφυλάξουμε τα κεκτημένα μας, υπάρχουν όμως και ανατροπές που μας οδηγούν σε σημαντικές επαναξιολογήσεις.

Κριός 21/3-19/4
Ανακτάς δυνάμεις και προχωράς μπροστά.
Η Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος, στα μέσα του μήνα, επηρεάζει και εσένα στα πλαίσια της γενικότερης επιρροής της σε συλλογικό επίπεδο. Σου δημιουργεί μια μεγαλύτερη ανασφάλεια, ιδίως σε θέματα οικονομικά. Ωστόσο, η μετακίνηση του επεκτατικού και τυχερού Δία στο ζώδιό σου, μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για επέκταση και άνοδο και σου υπενθυμίζει να εστιάζεις στα θετικά της ζωής σου. Είναι μια περίοδος που οφείλεις να αναδείξεις τον εαυτό σου. Νιώθεις και είσαι γοητευτικός/ή και μαγνητίζεις τους άλλους.

Tαύρος 20/4-20/5
Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.
Η δεύτερη Έκλειψη της περιόδου, η οποία είναι ταυτόχρονα και Πανσέληνος, σε αφορά άμεσα ακόμη μια φορά. Αυτός δεν είναι ωστόσο λόγος για αναστάτωση. Αντιθέτως, είναι ευκαιρία να αφήσεις το σύμπαν να σου δείξει ποιοι τομείς της ζωής σου χρειάζονται την προσοχή σου. Οι συναισθηματικές μεταβολές και εντάσεις δεν λείπουν. Ιδίως στον τομέα των σχέσεων, οι καταστάσεις σε επηρεάζουν και νιώθεις ευάλωτος/η. Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν στερήσει χρόνο από τους αγαπημένους σου και οι απαιτήσεις τους σε πιέζουν. Παρ’ όλα αυτά, είναι στο χέρι σου να ανατρέψεις το κλίμα.

Δίδυµος 21/5-21/6
Οι µπερδεµένες σκέψεις αποσυντονίζουν τη δράση.
Η επικοινωνία στη ζωή σου είναι τόσο σηµαντική, όσο ο αέρας που αναπνέεις. Όταν αυτή δυσχεραίνεται, εσύ απογοητεύεσαι. Από τις 10/5 που ο Ερµής γυρνάει ανάδροµος στο ζώδιό σου, φρόντισε να κλείσεις εκκρεµότητες από το παρελθόν. Με αυτό τον τρόπο εκτονώνεις την ενέργεια του πλανήτη και απελευθερώνεσαι. Εντάσεις στη δουλειά σου συµπορεύονται µε ευκαιρίες ανάδειξης και προαγωγής. Οι φίλοι και ο περίγυρος στηρίζουν τις προσπάθειές σου και η συλλογική δράση ευνοείται. Ένα ερωτικό ενδιαφέρον ανάµεσα σε φιλικούς κύκλους είναι µια πιθανότητα.

Καρκίνος 22/6-23/7
Ευκαιρίες στην εργασία.
Η γενικότερη εύνοια που έχει για σένα η χρονιά που διανύουµε σε έχει βοηθήσει να σταθείς στα πόδια σου. Εκπληρώνεις στόχους και διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Πιο συγκεκριµένα, σύµφωνα µε τις Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2022, αυτή την περίοδο το ενδιαφέρον σου είναι στραµµένο στην καριέρα και την επαγγελµατική καταξίωση. Νέες ευκαιρίες ανοίγονται και νέες προοπτικές παρουσιάζονται. Αξιοποίησε τες και θα επιβραβευθείς. Ένα φλερτ στον χώρο εργασίας ανεβάζει τη διάθεση! Η Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος στις 16/5 σε αναστατώνει συναισθηµατικά.

Λέων 24/7-23/8
Επαγγελματικές έγνοιες, αλλά και εύνοια. Είσαι από τους ανθρώπους που όταν ματαιώνονται τα σχέδιά τους, το παίρνουν προσωπικά. Οι δοκιμασίες των τελευταίων ετών, όμως, σε έχουν βοηθήσει να αλλάξεις τακτική. Θέματα που αφορούν επαφές με ξένους, ταξίδια και εκπαίδευση ευνοούνται ιδιαίτερα. Η Σεληνιακή Έκλειψη, που είναι και Πανσέληνος στις 16/5, δεν σε αφήνει ανεπηρέαστο/η. Αντιθέτως, μια διάσταση μεταξύ καριέρας και οικογένειας σε κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικό/ή, στεναχωριέσαι, πιέζεσαι, δυσανασχετείς. Δες το όμως σαν ευκαιρία εσωτερικής κάθαρσης και επαναπροσδιορισμού.

Παρθένος 24/8-22/9
Οι εντάσεις στις σχέσεις μπορούν να επιλυθούν.
Η ανάγκη για τελειότητα αγγίζει τους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Έτσι και ο γάμος ή οι σχέσεις και οι συνεργασίες περνάνε πάντοτε από τα αυστηρά σου φίλτρα. Αυτή την περίοδο, όσες συγκρούσεις κι αν υπάρχουν, άλλες τόσες είναι και οι ευκαιρίες αποκατάστασης της αρμονίας. Στην επαγγελματική σου ζωή, οι Αστρολογικές Προβλέψεις Μαΐου 2022 αναδεικνύουν δυσκολία στην επικοινωνία. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπερδεύει τις καταστάσεις και δημιουργεί θέματα εκεί που δεν υπήρχαν.

Ζυγός 23/9-22/10
Σχέσεις, γάμος και συνεργασίες σε νέες βάσεις.
Είτε ερωτικές είτε επαγγελματικές, οι σχέσεις σου με τους άλλους είναι ούτως ή άλλως ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ζωής σου. Η μετακίνηση του τυχερού και επεκτατικού Δία στον τομέα των σχέσεων συναντά την ευεργετική πορεία της Αφροδίτης και από κοινού ενεργούν προς όφελός σου. Οι Αστρολογικές Προβλέψεις του μήνα σε καλούν να στοχεύσεις με πίστη και ευγνωμοσύνη και να πετύχεις τις συνθήκες που επιθυμείς! Η Σεληνιακή Έκλειψη στις 16/5, που είναι παράλληλα και Πανσέληνος, σε αναστατώνει σε θέματα οικονομικά, δημιουργώντας μια αίσθηση ανασφάλειας.

Σκορπιός 23/10-22/11
Συναισθηματική φόρτιση και ευκαιρίες.
Η ικανότητά σου να βλέπεις κάτω από την επιφάνεια σε καθιστά ιδιαίτερα ικανό/ή να αντιλαμβάνεσαι και τις κρυμμένες ευκαιρίες που υπάρχουν για σένα. Η Σεληνιακή Έκλειψη – Πανσέληνος, στις 16/5, σε αφορά άμεσα και φωτίζει συναισθηματικές ανασφάλειες και φοβίες που προσποιείσαι ότι έχεις ξεπεράσει. Οι ελεγκτικές σου τάσεις προς τον/την σύντροφο κάποιες φορές δημιουργούν ένα τείχος μεταξύ σας και η έλλειψη σύνδεσης σού δημιουργεί άγχος και απόρριψη. Όταν αγαπάς αφοσιώνεσαι όσο κανείς, έτσι οφείλεις και στον εαυτό σου και στους αγαπημένους σου να δουλέψεις αυτή σου την πλευρά.

Τοξότης 23/11-20/12
Ασυνεννοησία σε σχέσεις και συνεργασίες.
Οι οικογενειακές δυναµικές σε απασχόλησαν και θα σε απασχολούν για λίγο καιρό ακόµη. Υπάρχουν κάποιες συγκρούσεις, ωστόσο η γενικότερη τάση της περιόδου είναι η εξοµάλυνση και η επίλυση των διαφορών, ιδίως προς το τέλος του µήνα. Η ανάδροµη πορεία του Ερµή στον τοµέα των σχέσεων θα εντείνει το κλίµα ασυνεννοησίας και σύγχυσης στο γάµο και τις σχέσεις, αλλά η επίδρασή του είναι παροδική. Μια νέα συνθήκη που θα δηµιουργηθεί στη ζωή σου ευνοεί τη διασκέδαση, προωθεί τη δηµιουργία, τους έρωτες, τα παιδιά και ό,τι σε γεµίζει χαρά!

Αιγόκερως 22/12-20/1
Η οικογενειακή ζωή μπαίνει σε νέες βάσεις.
Το μυστικό της εσωτερικής σου δύναμης είναι ότι ξέρεις πως η ζωή έχει δύο πλευρές. Έτσι, όπως καλοδέχεσαι τις ευκολίες και τις χαρές, με τον ίδιο τρόπο αναλαμβάνεις να αντιμετωπίσεις τις όποιες δυσκολίες παρουσιαστούν στον δρόμο σου. Αυτό τον καιρό διανύεις μια φάση στην οποία η οικογενειακή σου ζωή μπαίνει σε νέα βάση. Καινούργιες ευκαιρίες παρουσιάζονται όσον αφορά το σπίτι σου και οι υποχρεώσεις διεκπεραιώνονται ευκολότερα. Προς το τέλος του μήνα, όμως, κάποιες συγκρούσεις δεν λείπουν.

Υδροχόος 21/1-19/2
Επικοινωνίες, μετακινήσεις και ανασφάλεια.
Ξεκινά μια περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας ευνοούνται οι επικοινωνίες, οι μετακινήσεις και οι επαφές. Εξαίρεση αποτελεί η περίοδος της ανάδρομης πορείας του Ερμή, στην οποία ασυνεννοησία και μικρο-παρεξηγήσεις δεν λείπουν. Κάποια γνωριμία από το παρελθόν μπορεί να κάνει τώρα την επανεμφάνισή της στη ζωή σου και να σε βάλει σε σκέψεις. Από την άλλη, η Σεληνιακή Έκλειψη / Πανσέληνος της 16ης Μαΐου σε αναστατώνει αρκετά και αντιδράς συναισθηματικά.

Ιχθύς 20/2-20/3
Οικονομική άνοδος και αποκτήματα.
Μια μεγάλη εσωτερική αλλαγή έχει γίνει μέσα σου κι αυτό πια δεν κρύβεται! Η εμπιστοσύνη που δείχνεις στο σύμπαν και στη ροή της ζωής σε ανταμείβει κάθε στιγμή που συντονίζεσαι με τη βαθύτερη πλευρά σου. Στο επόμενο διάστημα, η εύνοια μετατοπίζεται στον τομέα των οικονομικών. Νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια στη ζωή σου. Όμως, προσοχή σε έξοδα και σπατάλες! Το ότι νιώθεις πιο ασφαλής τώρα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να πράττεις με υπεραισιοδοξία. Αντιθέτως, προσπάθησε να δείχνεις σύνεση και αυτοσυγκράτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση