ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παράδοση επιταγής στο RMHC

Η παράδοση έγινε στα γραφεία της SPP MEDIA από τον γενικό διευθυντή του ομίλου, Χρίστη Θ. Λοττίδη και τον Τάσο Τρύφωνος.

Μετά την ολοκλήρωση των επιτυχημένων και sold out παραστάσεων «Μαύρη γαλότσα» σε σκηνοθεσία Βάσιας Αργέντη και με πρωταγωνιστές τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, τον Λευτέρη Ζαμπετάκη και την Κρίστη Παπαδοπούλου, έγινε η παράδοση της επιταγής στο RMHC για στήριξη του έργου του ιδρύματος.

Η παράδοση έγινε στα γραφεία της SPP MEDIA από τον γενικό διευθυντή του ομίλου, Χρίστη Θ. Λοττίδη και τον Τάσο Τρύφωνος. Την επιταγή με το ποσό των 3,000 ευρώ , παρέλαβε η γενική διευθύντρια του Ronald McDonald House Charities , κυρία Άντρη Πέντα , η οποία ευχαρίστησε την SPP MEDIA και τους συντελεστές της παραγωγής για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Το δεύτερο έργο του RMHC Κύπρου είναι η ίδρυση του πρώτου ξενώνα φιλοξενίας, Ronald McDonald House®, που βρίσκεται απέναντι από το Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ. Ο χώρος θα μπορεί να φιλοξενήσει οικογένειες παιδιών από όλη την Κύπρο που νοσηλεύονται τόσο στο Νοσοκομείο Αρχιεπίσκοπος Μακάριος ΙΙΙ, όσο και σε άλλα ιατρικά κέντρα στην πρωτεύουσα.

Η SPP media , στηρίζει κάθε χρόνο ένα διαφορετικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό και φιλανθρωπικά ιδρύματα με μέρος των καθαρών εισπράξεων από τις θεατρικές παραστάσεις που οργανώνει κάθε καλοκαίρι και θα συνεχίσει να το κάνει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση