ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ούτε η αποβολή ούτε η εξωσωματική είναι ντροπή»

Η Joanna Κασουλίδου για πρώτη φορά φωτογραφίζεται με την κόρη της και σε μια εξομολόγηση ζωής μας περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που έζησε.

Νατάσα Αλεξάνδρου

alexandroun@sppmedia.com

Τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της μικρής  Έμιλυ, η κόρη του Ιωάννη και της Έμης Κασουλίδη, Joanna Κασουλίδου, φωτογραφίζεται για το περιοδικό Beautiful People και σε μια αφοπλιστική συνέντευξη δεν διστάζει να μιλήσει στη Νατάσα Αλεξάνδρου για όλες τις δύσκολες στιγμές που έζησε με τον σύζυγό της μέχρι να φέρουν στον κόσμο την κόρη τους. "Περάσαμε δύσκολα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε 3 εγκυμοσύνες, οι οποίες δυστυχώς τερματίστηκαν. Ο πόνος μας ήταν τεράστιος". 

Η Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Partners Y&R μάς λέει πόσο πολύ την άλλαξε η μητρότητα και μας αποκαλύπτει τι απαντούσε στα  μηνύματα γυναικών που αντιμετώπιζαν το ίδιο πρόβλημα μαζί της. Η νεαρή μαμά με χαμόγελα ευτυχίας μοιράζεται μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητά με τη μικρή. "Νιώθω ευγνώμων για όλη αυτή την εμπειρία. Όλο αυτό με έκανε να εκτιμώ πράγματα που πιο παλιά θεωρούσα δεδομένα και τώρα έχω το μωρό μου και ένα σύζυγο θησαυρό που μου στάθηκε πιο πολύ απ’ ό,τι μπορούσα να φανταστώ". 

Περισσότερα στο Beautiful People της Κυριακής μαζί με την εφημερίδα Η Καθημερινή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Νατάσα Αλεξάνδρου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X