ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Όχι άλλο King Jason, Θεέ μου!

Όταν οι αναρτήσεις της κυπριακής showbiz είναι ίδιες

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Είτε ακολουθείτε την επικαιρότητα της κυπριακής showbiz, είτε όχι, αποκλείεται να μην έχετε και εσείς προσέξει πως το Σαββατοκύριακο που πέρασε όλοι- και όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι- οι επώνυμοι του νησιού μας βρέθηκαν στο Τhe King Jason Protaras!

Μασάζ στην παραλία, λήψεις με φόντο το background του ξενοδοχείου, φωτογραφίες με τους black and white πίνακες στους τοίχους των δωματίων, cocktails δίπλα στην πισίνα, πόζες στις στρογγυλές ξύλινες ξαπλώστρες και πολλές όμοιες εικόνες κατέκλυσαν τα social media μας... και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορέσαμε να τις αφήσουμε ασχολίαστες!

Ραμόνα Φίλιπ, Άντρη Καραντώνη, Σόλια Κυπριανού, Νάταλυ Τζιάπουρα, Κρίστυ Αγαπίου, Κωνσταντίνα Ευριπίδου, Έλενα Θεοδώρου και Νόνη Κυπριανού ήταν μερκά από τα ονόματα που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο και κατάφεραν να μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Αυτό μάλιστα που μας έκανε εντύπωση είναι το πώς προέκυψε τόσο μαζικά η προσέλκυση των Κύπριων στο εν λόγω ξενοδοχείο αφού λειτουργεί εδώ και μερικά χρόνια και ποτέ μέχρι σήμερα δεν αποτελούσε η Νο1 επιλογή των Κύπριων celebs.


H Ραμόνα Φίλιπ


Η Άντρη Καραντώνη


Η Σόλια Κυπριανού

Η αλήθεια είναι πως όταν είδαμε τις πρώτες αναρτήσεις από τις Κύπριες που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο εντυπωσιαστήκαμε από τις όμορφες, χλιδάτες και απόλυτα ινσταγραμικές γωνιές του. Στην συνέχεια όμως και βλέποντας επανειλημμένα τις σχεδόν ίδιες αναρτήσεις από διαφορετικές γυναίκες... δεν αντέξαμε και ομόφωνα είπαμε "Όχι άλλο King Jason, Θεέ μου"! 

Δεν ξέρουμε αν είναι τυχαίο ή όχι, αλλά το Σαββατοκύριακο που πέρασε μας απέδειξε για άλλη μια φορά το κλασικό φαινόμενο που θέλει τους Κύπριους να πηγαίνουν όπου πηγαίνουν όλοι!

Για την ιστορία να πούμε πως το King Jason Protaras είναι ένα ξενοδοχείο μόνο για ενήλικες (17+) 4 LUX αστέρων στην Κύπρο και βρίσκεται ακριβώς πάνω στον κόλπο Fig Tree.

Όπως μας πληροφόρησαν από την εταιρία δημοσίων σχέσεων της LOUIS ήταν μια άρτια οργανωμένη εκδήλωση φιλοξενίας influencers στο ξενοδοχείο με απώτερο στόχο την προώθησή του από τα κοινονικά δίκτυα των ατόμων που συμμετείχαν από influencers, socialite,celebrities.

*το πιο πάνω θέμα έτυχε ενημέρωσης στις 07/07/2020 στις 11:00 για να ανταποκρίνεται καλύτερα στην πραγματικότητα.

 


Η Τάνια Γέραλη


Η Ειρήνη Καραντώνη


Η Έλενα Θεοδώρου


H Ανδρεάνα Φραγκούδη


Η Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη


Η Κρίστη Αγαπίου


Η Κάλλια Ελευθερίου


Η Έλενα Θεοδώρου


Η Ολίβια Κωνσταντινίδης


Η Ήβη Βασιλοπούλου

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X