ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
23° Λευκωσία,
28 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Όλοι στο πλευρό της Ζέτας!

Ποιοι στέλνουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση διαδικτυακά

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Σοβαρή περιπέτεια υγείας για τη Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων υπέστη το βράδυ της Κυριακής, 15 Μαϊου, ανεύρυσμα εγκεφαλικής αορτής και εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο (American Heart) στη Λευκωσία μετά από έντονους πονοκεφάλους. Ωστόσο, στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης της μεταφέρθηκε επειγόντος με αεροασθενοφόρο, σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο των Αθηνών (ΥΓΕΙΑ), όπου αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας της θεωρείται κρίσιμη. Τη Ζέτα Αιμιλιανίδου συνοδεύει ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χατζηπαντέλα.

Μόλις έγινε γνωστή η περιπέτεια υγείας της Υπουργού, πολλά πρόσωπα του πολιτικού χώρου είναι αυτά που έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση διαδικτυακά.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης μέσω ανάρτησής του στα social media, εξέφρασε και δημοσίως τις ευχές του αναφέροντας: «Στην Υπουργό Εργασίας, στην αγαπητή μου Ζέτα, η οποία αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση, εύχομαι ταχεία ανάρρωση. Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσει και αυτή τη δοκιμασία».

Η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, με ένα tweet της ευχήθηκε στην Υπουργό Εργασίας, γράφοντας: «Ζέτα μας αγαπημένη, στη μεγάλη αυτή μάχη που δίνεις η σκέψη μας και οι ευχές μας είναι αδιάλειπτα μαζί σου».

Ο τέως Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, με ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ζέτα μου οι ευχές μας μαζί σου. Είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσεις και αυτή την δοκιμασία».

 

Ο Υπουργός Οικονομικών Κύπρου, Κωνσταντίνος Πετρίδης, με ένα του tweet στέλνει τις ευχές του στη Ζε΄τα Αιμιλιανίδου γράφοντας: «Αγαπημένη μου Ζέτα, είσαι δυνατή το απέδειξες. Περαστικά και ταχεία ανάρρωση!»

 

Ο τέως Υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στο Twitter ανέφερε: «Οι ευχές μας συνοδεύουν τη Ζέτα, να επιστρέψει σύντομα υγιής».

 

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Αβέρωφ Νεοφύτου με ένα του tweet αναφέρθηκε στην περιπέτεια υγείας της Υπουργού Εργασίας: «Με λύπη ενημερώθηκα για την περιπέτεια της Υγείας της Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Ενημερώνομαι για την κατάσταση της υγείας της αγαπητής μου φίλης και συνεργάτιδας Ζέτας και εκφράζω τις ευχές μου για περαστικά και ταχεία ανάρρωση».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση