ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οικογενειακή απόδραση για τον Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη

Ταξίδι εκτός Κύπρου για την οικογένεια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Λίγο χρόνο να ξεκλέψει κατάφερε να βρει ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, ο οποίος παρά το βεβαρημένο πρόγραμμά του, λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, προσπαθεί πάντα να αφιερώνει χρόνο στη σύζυγό του και τον μοναχογιό τους.

Αυτή τη φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος πραγματοποίησε οικογενειακώς ένα μίνι ταξίδι αναψυχής εκτός Κύπρου, αφού όπως φάνηκε από αναρτήσεις στα social media, βρέθηκε στην όμορφη Θεσσαλονίκη.

Σε φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η σύζυγός του, Ειρήνη Σοφοκλέους μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, βλέπουμε την οικογένεια του Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη να ποζάρει χαμογελαστή μπροστά από τον Λευκό Πύργο, το σήμα κατατεθέν της Θεσσαλονίκης.

Το όμορφο στιγμιότυπο η Ειρήνη Σοφοκλέους συνόδευσε με τα εξής λόγια: «Θεσσαλονίκη μας, πάντα σε αγαπούσαμε. Τώρα σε αγαπάμε λίγο περισσότερο. Πρώτη φορά στην πόλη της καρδιά μας με τον Γιώργο μας. Νοέμβριος 2023.-with @letymbiotis».

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση:

 

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι πριν λίγο καιρό γιόρτασε δέκα χρόνια γάμου, ενώ την οικογενειακή τους ευτυχία έχει ολοκληρώσει η απόκτηση του γιου τους, του μικρού Γιώργου.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση