ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι τρεις υποψήφιοι αποκαλύπτουν την αγαπημένη τους ταινία

Ποιος υποψήφιος προτιμά να διαλέγει η γυναίκα του;

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Μια ανάσα πριν τις Προεδρικές εκλογές και ήρθε η ώρα να δούμε μια πιο χαλαρή πλευρά των τριών επικρατέστερων υποψηφίων. Ο Χάρης Παπαθεοχάρους ετοίμασε για αυτούς ένα διαφορετικό από τα συνηθισμένα ερωτηματολόγια και οι απαντήσεις τους προβλήθηκαν στην εκπομπή ''Με Αγάπη Χριστιάνα''.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης και ο Αβέρωφ Νεοφύτου, απάντησαν σε ερωτήσεις για το αγαπημένο τους φαγητό, το αγαπημένο τους τραγούδι, ποια ερώτηση έχουν βαρεθεί να ακούνε κ.α., ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψαν ποια είναι η αγαπημένη τους ταινία.

Πρώτος απάντησε ο Νίκος Χριστοδουλίδης: «Η τελευταία ταινία, γιατί δε βλέπω συχνά τηλεόραση, είναι η ταινία με τους δύο Πάπες ''Popes''. Γενικά, μου αρέσουν οι ιστορικές ταινίες. Μου αρέσει η ιστορία, άρα όταν έχω ελεύθερο χρόνο και θέλω να χαλαρώσω (σπάνιο πράγμα) βλέπω ιστορικές ταινίες».

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου απάντησε λέγοντας: «Δεν βρίσκω χρόνο, μακάρι να έβρισκα..» και συνέχισε λέγοντας: «Κι όταν υπάρχει χρόνος, η επιλογή είναι στη σύζυγό μου«».

Τέλος, ο Ανδρέας Μαυρογιάννης επέλεξε μία ταινία η οποία διαρκεί 6 ώρες (!) λέγοντας: «Έχω πολλές αγαπημένες ταινίες, είμαι σινεφίλ.. Θα έλεγα το ''Λούντβιχ'' του Βισκόντι, στο μεγάλο version, που πάει 6 ώρες».

Ακολουθεί το βίντεο: 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση