ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες»: Ακούστε το υπέροχο τραγούδι της παράστασης

Με υπογραφή Γιώργου Θεοφάνους

Δελτίο Τύπου

Απόψε στις 9 , στο δημοτικό θέατρο Λευκωσίας, είναι η μεγάλη πρεμιέρα της παράστασης «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή με ένα υπέροχο θίασο από αγαπημένους ηθοποιούς.

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο Λευτέρης Ζαμπετάκης, η Ντόρα Μακρυγιάννη και ο Μαρίνος Κόνσολος περιμένουν το κοινό με το υπέροχο έργο που έχει το ιστορικό ρεκόρ παραστάσεων στο Μπρόντγουει.

Το τραγούδι της παράστασης έγραψε ο πιο πετυχημένος Κύπριος συνθέτης, Γιώργος Θεοφάνους σε στίχους της καταξιωμένης στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη και ερμηνεύει ο πρωταγωνιστής της παράστασης Λευτέρης Ζαμπετάκης.

Ο Λευτέρης πήγε στο στούντιο του Γιώργου Θεοφάνους και ηχογράφησε το τραγούδι με ενθουσιασμό. Πρόκειται για μια υπέροχη μπαλάντα με μοναδικό στίχο από την Ελεάνα Βραχάλη που συγκινεί. Το τραγούδι παίζει κομβικό ρόλο στη διάρκεια της παράστασης γι αυτό και όσες φορές ανέβηκε η παράσταση , ένας καταξιωμένος συνθέτης έγραφε το τραγούδι της. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο πρώτο ανέβασμα της παράστασης το 1970 στην Αθήνα από το θιάσο Γιάννη Φέρτη – Ξένιας Καλογεροπούλου , το τραγούδι της παράστασης έγραψε ο αείμνηστος Γιάννης Σπανός.

Μη χάσετε αυτή την υπέροχη παράσταση που ξεκινάει απόψε το ταξίδι της στο κυπριακό κοινό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχει χαρακτηριστεί ως η παράσταση του καλοκαιριού. Εισιτήρια από την tickethour.com.cy και ACS Courier.

 

Παραστάσεις:

Δημοτικό θέατρο Λευκωσίας: 8, 9 και 10 Ιουνίου (διπλή παράσταση στις 18.00 & 21.00)

Παττίχειο θέατρο Λεμεσού: 11, 12 & 13 Ιουνίου

Μαρκίδειο θέατρο Πάφου: 14 Ιουνίου

Θέατρο ΣΚΑΛΑ, Λάρνακα: 15 & 16 Ιουνίου

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση