ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι φωτογραφίες της Γιώτας Παπαδοπούλου στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Το μήνυμα που έστειλε η σύζυγος του Νικόλα Παπαδοπούλου

Ως η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου έχει καθιερωθεί η 15η Φεβρουαρίου κάθε έτους, σε μία προσπάθεια ευαισθητοποίησης της παγκόσμιας κοινότητας, αλλά και αναγνώρισης των δυσκολιών των παιδιών και των οικογενειών τους που βιώνουν τις επιπτώσεις της νόσου. Με αφορμή την ημέρα, η Γιώτα Παπαδοπούλου βρέθηκε στο Μακάρειο Νοσοκομείο και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Νικόλα Παπαδόπουλου επισκέφτηκε την Παιδο-ογκολογική κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία, για να στείλει το μήνυμα πως ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να γιατρεφτεί.

Δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα από την επίσκεψή της, έγραψε: "Η 15η Φεβρουαρίου είναι μόνο μια (καλή) αφορμή. Η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου είναι αφιερωμένη σε όλα τα μικρά παιδία του κόσμου που δίνουν καθημερινά το δικό τους αγώνα απέναντι στον καρκίνο, με χαμόγελο και αισιοδοξία. Παράδειγμα θάρρους για όλους μας!

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας, μαζί με τη ΓΟΔΗΚ, επισκεφθήκαμε την Παιδο-ογκολογική Κλινική του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία, για να στείλουμε το μήνυμα πως ο καρκίνος της παιδικής ηλικίας μπορεί να γιατρευτεί. Φτάνει όλα τα παιδιά να έχουν πρόσβαση σε έγκαιρη, σωστή και εξειδικευμένη ιατρική φροντίδα, όταν αυτή απαιτείται...

Γιατί τα παιδιά που παλεύουν με τον καρκίνο είναι παιδία όλων μας!".

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yiota Papadopoulou (@yiotapap4)

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση