ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι αναρτήσεις των αδερφών Τζιαπούρα έχουν κάτι κοινό και υπάρχει λόγος

Οι φωτογραφίες που ξεχωρίσαμε

Δέσποινα Άσπρου

Ιδιαίτερα ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την οικογένεια Τζιαπούρα, αφού η Κική Τζιαπούρα γιορτάζει τα γενέθλιά της.

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 27 Σεπτεμβρίου, η ίδια ξεκίνησε να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ανάμεσα σε αυτά, ήταν φυσικά οι δύο της κόρες, Δέσποινα Τζιαπούρα και Νάταλι Τζιαπούρα.

Από πλευράς της, η Δέσποινα δημοσίευσε μερικά κοινά τους στιγμιότυπα σε στόρι, ενώ δημιούργησε και ένα σύντομο βίντεο με φωτογραφίες τους και έγραψε: "Χρόνια πολλά μαμά!!! Να είσαι δυνατή, να χαμογελάς πάντα και παντού!! Είμαι τόσο τυχερή που σε έχω πάντα δίπλα μου και με στηρίζεις σε όλα!! Ήσουν είσαι και θα είσαι τα πάντα για εμενα !!! Να σε χαιρόμαστε σε αγαπώ πολύ".

Αντίστοιχες δημοσιεύσεις έκανε και η Νάταλι, η οποία μέσα από τα στόρι της ε΄στειλε τις ευχές της. Συγκεκριμένα, η Νάταλι ανάρτησε μια εικόνα της μητέρας της και έγραψε: "Χαρούμενα γενέθλια στη πιο καλή μαμά του κόσμου. Ευχαριστώ τον Θεό που είσαι η μαμά μας και μας αντέχεις και κάνεις τόσο για εμάς. Σε αγαπώ πάρα πολύ για πάντα".

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση