ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οι αγκαλιές της Αννίτας Δημητρίου και η τρυφερή της πλευρά

Αφορμή η σημερινή ημέρα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού η πρώτη ημέρα του Ιούνη και με αφορμή την ημε΄ρα αυτή η Αννίτα Δημητρίου θέλησε να στείλει το δικό της δημόσιο μήνυμα.

Σε φωτογραφίες, που δημοσίευσε το πρωί της Πέμπτης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, φαίνεται η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ να ποζάρει μαζί με τους μικρούς μας φίλους, σε φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί στο παρελθόν. Σε όλες η Αννίτα Δημητρίου ποζάρει χαμογελαστή, αφού είναι γνωστή η αδυναμία που έχει στα παιδιά, ενώ σε αρκετά στιγμιότυπα την βλέπουμε να δείχνει την τρυφερή της πλευρά και να αγκαλιάζει τα μικρά αγγελούδια.
 

 

Στη λεζάντα της ανάρτησής της η Αννίτα Δημητριου σχολίασε, θέλοντας να περάσει το δικό της μήνυμα: «1η Ιουνίου Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού. Είμαστε όλοι υπόλογοι, όσο υπάρχουν δίπλα μας παιδιά που δεν χαμογελούν, παιδιά φοβισμένα και δυστυχισμένα. Έχουμε ευθύνη να διαφυλάξουμε το παρόν και το μέλλον μας. Να αγωνιστούμε έστω και για ενα παιδικό χαμόγελο, περισσότερο, για το δικαίωμα στην παιδικότητα. #Children #HappyChildren #ChildrenSmile».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση