ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πώς ήταν οι 3 μονομάχοι πίσω από τις κάμερες

Δείτε φωτογραφίες τους λίγο πριν την τηλεμαχία

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Εμείς δεν θα αναφερθούμε σε όλα όσα έγιναν χθες βράδυ μπροστά από τις κάμερες με τους 3 υποψήφιους για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Πίσω από το αυστηρό ύφος και τις εκατέρωθεν αντιπαραθέσεις των πολιτικών κρύβονται οι άνθρωποι οι οποίοι λίγη ώρα πριν καλωδιωθούν ήταν σε ιδιαίτερα χαλαρή διάθεση.

Το σημείο συνάντησης των τριών υποψηφίων ήταν το ΟΜΕΓΑ στο οποίο βρέθηκαν αντιμέτωποι με μέλη των συνδέσμων κουρεμένων καταθετών και κατόχων αξιογράφων  οι οποίοι τους περίμεναν διαμαρτυρόμενοι μιας και απαιτούσαν να συζητηθεί το θέμα που τους απασχολεί κατά την διάρκεια της τηλεμαχίας.

Οι τρεις υποψήφιοι κάθισαν αναπαυτικά στον καναπέ και με πολύ καλή διάθεση συζητούσαν πανέτοιμοι να διασταυρώσουν τα ξίφη τους μπροστά στις κάμερες.Όσον αφορά το dress code, ακολούθησαν το πρωτόκολλο που τους θέλει με κοστούμι.

Ντυμένος με μπλε κοστούμι και γραβάτα ήταν ο Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Νίκος Χριστοδουλίδης επέλεξε μαύρο κοστούμι  το οποίο συνδύασε με μπορντό γραβάτα ενώ ο Ανδρέας Μαυρογιάννης επέλεξε μπλε κοστούμι το οποίο συνδύασε με ριγέ γραβάτα σε κόκκινες αποχρώσεις.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση