ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

O Τάσος Τρύφωνος στο ''The Voice'';

Όσα είπε η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής της

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στη κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά ''Πρωινό Μας'' μίλησε ο Τάσος Τρύφωνος.

Ο παρουσιαστής του ''Αδύναμου Κρίκου'' και του ''Τετ α τετ'' αναφέρθηκε αρχικά στα σχόλια, που δέχεται σχετικά με το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η αυστηρότητα του παρουσιαστή στον ''Αδύναμο Κρίκο'' είναι μέρος του concept του παιχνιδιού. Οπότε ας φύγει λίγο αυτό το ‘'φοβόμαστε να πάμε στον Αδύναμο Κρίκο επειδή είναι αυστηρός ο παρουσιαστής’'. [...] Μετά από 4 χρόνια δεν έχετε μάθει, τί είναι αυτό το παιχνίδι;».

Στη συνέχεια ο Τάσος Τρύφωνος αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει και κάποιο άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα, όπως π.χ. κάποιο ριάλιτι, λέγοντας: «Ριάλιτι όχι. Μου είχε γίνει μία βολιδοσκόπηση για το ''Big Brother'', αλλά εμένα δε μου αρέσει. Θα μου άρεσε να έκανα το ''The Voice'', που όμως το κάνει πάρα πολύ ωραία ο Γιώργος Λιανός. Έμαθα, δεν ξέρω αν ισχύει, ότι θα πάει η Φαίη. Κι είναι και πολύ ωραία ιδέα».

Μετά το τέλος της προβολής της μίνι συνέντευξης του Τάσου Τρύφωνος, η Φαίη Σκορδά θέλησε να απαντήσει, σχολιάζοντας με τα καλύτερα λόγια την επαγγελματική πορεία του παρουσιαστή, ενώ τόνισε πως τον θεωρεί εξαιρετική επιλογή για το ''The Voice'' αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Θεωρώ πραγματικά ότι είναι εξαιρετική επιλογή να κάνει το ''Voice'' ο Τάσος Τρύφωνος. Εξαιρετική επιλογή! Μου αρέσει πα΄ρα πάρα πολύ γενικά! Έχει εμπειρία και έχει αυτό το βρετανικό, που είναι ωραίο..»

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο: 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση