ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Πιέρος Σωτηρίου εξερευνά το Κιότο κρατώντας... σπαθί

Δείτε πώς περνάει τον χρόνο του στην Ιαπωνία ο γνωστός Κύπριος ποδοσφαιριστής.

Δέσποινα Άσπρου

Παρά τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις ως ποδοσφαιριστής, ο Πιέρος Σωτηρίου φροντίζει πάντα να αφιερώνει χρόνο στην οικογένειά του και μαζί να πραγματοποιούν διάφορες όμορφες δραστηριότητες στην Ιαπωνία όπου και η οικογένεια διαμένει μετα΄ την μεταγραφή του στην ιαπωνική Σανφρέτσε Χιροσίμα.

Το Σαββατοκύριακο μάλιστα που πέρασε η οικογένεια του ποδοσφαιριστή πραγματοποίησε μια εξόρμηση στο Κιότο και ανάμεσα στα στιγμιότυπα που δημοσίευσε, τον είδαμε μαζί με τους δύο του γιους κρατώντας μάλιστα σπαθί, με τον ίδιο να φαίνεται ενθουσιασμένος.

Οι τέσσερίς τους, πέρα από τα παιχνίδια που έπαιξαν, ήρθαν σε επαφή με την κουλτούρα των ντόπιων, ενώ δοκίμασαν και την τοπική κουζίνα.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες γνωστοποιήθηκε πως έχουν δημιουργηθεί διάφορα διαφημιστικά προϊόντα και σουβενίρ, στα οποία είτε απεικονίζεται ο διεθνής αμυντικός (π.χ. στα μπρελόκ), είτε φέρουν το όνομά του και το νούμερο της φανέλας του - γεγονός που αποδεικνύει πως ο ίδιος φαίνεται να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στη νέα του ομάδα.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση