ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο κρεβάτι του πόνου (βίντεο)

Το μήνυμά του μέσα από το νοσοκομείο

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας βρέθηκε την Πέμπτη (9/03), ο οποίος αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό περιπέτειες με την υγεία του.

Ο νέος Υφυπουργός Πολιτισμού χτύπησε το χέρι του, όταν βρέθηκε στην Μπιενάλε Βερολίνου τον περασμένο μήνα και καθώς με την πα΄ροδο των ημερών, ο πόνος δεν υποχωρούσε, έγινε σαφές ότι η μόνη λύση ήταν το χειρουργείο..

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (7/03) στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αφού είχε προγραμματισμένο ραντεβού για προεγχειρητικό έλεγχο, ωστόσο το χειρουργείο δεν το έκανε αυθημερόν, γιατί τελικά αναβλήθηκε. Έτσι, ο τραγουδιστής υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και αφού όλα πήγαν καλά, λίγες ώρες μετά θέλησε να στείλει το δικό τους μήνυμα στους διαδικτυακούς του φίλους.

Με βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ακούγεται να λέει: «Καλησπέρα σε όλους. Εύχομαι, καταρχήν, να είστε γεροί, δυνατοί και υγιείς. Εγώ σήμερα εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για μια μικροεπέμβαση και επί τη ευκαιρία θέλω να ευχαριστώ και να συγχαρώ τόσο το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, το ιατρικό, όπως και τη διοίκηση, για το ζήλο, που δείχνουν συλλογικά στη δουλειά τους και στην άσκηση των καθηκόντων τους. Να' στε όλοι καλά! Ευχαριστώ πολύ για τα πολλά μηνύματά σας και τις ευχές σας. Τις ανταποδίδω»

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

 

Όπως σχολίασε στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης, ο νέος Υφυπουργός Πολιτισμού από σήμερα, Παρασκευή, επιστρέφει στα καθήκοντά του.

 

Η ομάδα του Beautiful People τού εύχεται να είναι σιδερένιος!

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση