ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου «ξεσπά» κάνοντας την αυτοκριτική του

«Είναι πάρα πολλοί που εκμεταλλεύτηκαν την Ιλάειρα και τον Μαυρίκιο...»

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» έκανε δηλώσεις ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με αφορμή την υποτροφία που έδωσε στον γιο του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκο, ο οποίος αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική.

Ο γνωστός Κύπριος θεατρικός παραγωγός είναι ο διευθυντής του τμήματος Υποκριτικής Τέχνης γνωστού ΙΕΚ και έχοντας επιστρέψει από τον μήνα του μέλιτος, μαζί με τη σύζυγό του, Ιλάειρα Ζήση μίλησαν on camera, κάνοντας την αυτοκριτική τους, με αφορμή την υπερέκθεσή τους στα ΜΜΕ τους τελευταίους μήνες.

Συγκεκριμένα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Το να ξεφεύγεις από την σκληρή πραγματικότητα είναι κάτι το μαγικό. Θα μου πεις, “μα εσείς το κάνατε έτσι”. Καμιά φορά κάποια πράγματα γίνονται από μόνα τους. Καλώς ή κακώς αυτή η ιστορία έγινε viral. Και το λέω τώρα κάνοντας λίγο αυτοκριτική, γιατί πιο πολύ εγώ φταίω. Στην προσπάθειά της να μη με στενοχωρήσει, μου έλεγε “ναι σε όλα” και λίγο η κατάσταση ξέφυγε. Δηλαδή εκθέσαμε πολύ αρκετά πράγματα. Αν το ξανάκανα τώρα, θα το έκανα αλλιώς. Είναι πάρα πολλοί που εκμεταλλεύτηκαν την Ιλάειρα και τον Μαυρίκιο. Που προσπάθησαν να κάνουν νούμερα πάνω τους, χωρίς να τους νοιάζει καμιά φορά να τους κάνουν, να φαίνονται νούμερα».

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση