ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Μαυρίκιος ευχαριστεί τους haters και μιλά για την αποχώρηση του από την εκπομπή

Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει ο Κύπριος καλλιτέχνης

Δέσποινα Άσπρου

Μέσα από ένα βίντεο διάρκειας περίπου ενάμισι λεπτό, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου γνωστοποίησε πως αποχωρεί από την εκπομπή της Έλενας Θεοδώρου "Έλα να δεις".

Συγκεκριμένα, ο Κύπριος καλλιτέχνης στη λεζάντα του ποστ του έγραψε: "Σας ευχαριστώ όλους ολόψυχα. Ακόμα και τους haters. Όσα περισσότερα άσχημα λέτε τόσο πιο δυνατούς μας κάνετε να αντέχουμε τα χτυπήματα. Αν αισθάνεστε ότι σας λείπουν πράγματα στη ζωή ξεκινήστε ψάχνοντας μέσα σας την αγάπη και την ανθρωπιά".

Στο βίντεο, ανάμεσα σε άλλα τον ακούμε να λέει: "Καλημέρα, θέλω να σας ευχαριστήσω για τα χιλιάδες μηνύματά σας... για την αγάπη και την υποστήριξή σας. Όπως ξέρετε χθες είχα μια αδιαθεσία, αποχώρησα γιατί δεν θα μπορούσα να συνεχίσω, δεν θα με κρατούσαν τα πόδια μου. Λίγο αργότερα έχασα τις αισθήσεις μου. Πολύ γρήγορα ήρθε το ασθενοφόρο... Ευχαριστώ το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για την αμεσότητά του... Βρέθηκε ένα θέμα στη μιτροειδής βαλβίδα της καρδιάς, θα το κοιτάξω..." και με αυτό τον τρόπο να αποκαλύπτει την κατάσταση της υγείας του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση