ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
30° Λευκωσία,
23 Σεπτεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Ο Λούκας Γιώρκας «ξεκαθαρίζει» και αποκαλύπτει αν είναι ζευγάρι με την Έλλη Κοκκίνου

Όσα ανέφερε σε συνέντευξή του

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στην Κύπρο ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουλίου, γνωστοί Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες, οι οποίοι έβαλαν σκοπό να «ξεσηκώσουν» τους Κυπραίους.

Ένα από τα πετυχημένα σχήματα αυτού του καλοκαιριού είναι αυτό της Έλλης Κοκκίνου με τον Λούκα Γιώρκα, οι οποίοι εμφανίζονται στο Theama Venue στη Λεμεσό. Το κέφι απογειώνεται, με τους ίδιους τους καλλιτέχνες να περνάνε τέλεια, όπως φυσικά και το κοινό, που τους παρακολουθεί.

Ωστόσο, οι φήμες θέλουν τους δυο καλλιτέχνες να μην έχουν μόνο επαγγελματική σχέση. Σύμφωνα με αυτές, κάθε βράδυ ο ένας περιμένει τον άλλον και μόλις τελειώσουν το πρόγραμμά τους φεύγουν μαζί. Επιπλέον, οι δυό τους κάνουν διακριτικές εξόδους, σε σημεία όπου δε θα τους δουν αδιάκριτα βλέμματα.

Ο Λούκας Γιώρκας αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε όσα ακούγονται, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του. Σε συνέντευξη που έδωσε στην RealLife και την Κορύνα Μανταγάρη μίλησε, εκτός των άλλων και για τη σχέση του με τη γνωστή τραγουδίστρια.

Συγκεκριμένα, διέψευσε τις φήμες αυτές, λέγοντας: «Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Με την Έλλη είμαστε καλοί συνεργάτες, γελάμε, περνάμε ωραία και μετά το βράδυ ο καθένας επιστρέφει σπίτι του και στην προσωπική του ζωή. Μπορώ να πω όμως, ότι είναι μία από τις πιο όμορφες συνεργασίες που είχα κι ας είναι ακόμη στην αρχή».

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

See Through my Eyes

See Through my Eyes

Ατομική έκθεση Νατάσας Σωκράτους Επαμεινώνδα
Μαριλού Χατζηκλεάνθους
 |  ΚΥΠΡΟΣ