ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης στο πιο γλυκό throwback στιγμιότυπο

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η σύζυγός του

Με νοσταλγική διάθεση βρήκε η τελευταία μέρα του Οκτώβρη τη σύζυγο του κυβερνητικού εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

Η Ειρήνη Σοφοκλέους είναι αρκετά ενεργή στα social media και μοιράζεται συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά τους. Το βράδυ της Τρίτης (31/10) δημοσίευσε μια φωτογραφία του συζύγου της από το παρελθόν, συγκεριμένα πριν από τέσσερα χρόνια, δείχνοντάς μας την τρυφερή πλευρά του εαυτού του.

Στο όμορφο στιγμιότυπο φαίνεται ο Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μαζί με τον γιο τους, στην παραλία, με την Ειρήνη Σοφοκλέους να σχολιάζει στη λεζάντα της σχετικής ανάρτησης: «Πριν καν το καταλάβετε τα παιδιά σας θα έχουν ξεπορτίσει για να ζήσουν τη δική τους ζωή. Αυτό ειναι ο χρόνος. Ξεγλιστράει μέσα από τα δάχτυλα μας όπως οι κόκκοι της άμμου. Γι’ αυτό, σήμερα να αγαπάτε τους αγαπημένους σας. Να μιλάτε με ειλικρίνεια. Να ζείτε έντιμα. Και να διασκεδάζετε και λίγο. Επειδή τα χρόνια περνούν.-with @letymbiotis. *Από τις πρώτες προσπάθειες του Γιώργου μας να σταθεί στα ποδαράκια του για να ανακαλύψει τον κόσμο. Οκτώβριος 2019.».

 Δείτε το τρυφερό στιγμιότυπο:

 

Το ζευγάρι πρόσφατα γιόρτασε δέκα χρόνια γάμου, ενώ την οικογενειακή τους ευτυχία έχει ολοκληρώσει η απόκτηση του γιου τους, του μικρού Γιώργου. 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ