ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Νόμιζα ότι τελείωσε η καριέρα μου.. Είχα 3ου βαθμού εγκαύματα»

Σοκάρει η Σοφία Χατζηπαντελή

Τρία χρόνια μετά το πρώτο lockdown λόγω κορωνοϊού και η Σοφία Χατζηπαντελή έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις αναμνήσεις από τότε, αλλά και την περιπέτεια που πέρασε και φοβήθηκε ότι ήρθε το τέλος της καριέρας της..

Το διεθνούς φήμης μοντέλο από την Κύπρο, την οποία φέτος είδαμε και στο ρόλο του guest κριτή στον 5ο κύκλο του GNTM ανέφερε αρχικά, ότι εκείνη την περίοδο βρισκόταν στο πατρικό της στην Κύπρο.

Μάλιστα, αισθανόταν πολύ τυχερή που βρισκόταν τόσο κοντά στη θάλασσα, αφού όπως ανέφερε: «Ζούσα μέσα στο μπικίνι μου (Ένιωθα πολύ τυχερή, που ήμουν τόσο κοντά στη θάλασσα, κατά τη διάρκεια μιας τόσο αγχωτικής περιόδου)».

Αυτήν την ηρεμία της χάλασε το γεγονός, ότι έπαθε το χειρότερο κάψιμο από ήλιο, που έχει πάθει στη ζωή της! Όπως εξομολογήθηκε: «Νόμιζα ότι η καριέρα μου τελείωσε. Κατέληξα με 3ου βαθμού εγκαύματα σε όλο μου το πρόσωπο και το σώμα..»

Ευτυχώς το ξεπέρασε και όπως ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πήρα το μάθημά μου και έκτοτε έμεινα με μόνιμες γραμμές από μπικίνι, ως ταπεινωτική υπενθύμιση..».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση