ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεκτάριος Αλεξάνδρου: Το συγκινητικό «ευχαριστώ» στην Κωνσταντίνα Ευριπίδου

Το ζεύγος γιορτάζει έξι χρόνια γάμου και ο πρώην ποδοσφαιριστής συγκινεί

Ένα μακροσκελή μήνυμά του δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου, με αφορμή την επέτειο των έξι χρόνων από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Ευριπίδου. Τα συγκινητικά του λόγια αφορούσαν εξ ολοκλήρου τη σύζυγό του και παρουσιάστρια την οποία, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε που φέτος αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στην οικογένειά τους, καθότι δεν βρίσκεται σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό.

«Κάπως έτσι μπαίνουμε στο έβδομο της φαγούρας... Σημασία όμως τελικά δεν έχει ακόμα και στη φαγούρα να έχουμε ο ένας τον άλλο για ξύσιμο;;; Όπως στα δύσκολα που πάντα έρχονται και θα έρχονται να έχεις τον ώμο να γύρεις όπως στη φωτογραφία. Από την ευγνωμοσύνη ξεκινούν όλα και εκεί καταλήγουν. Ευγνώμων και χαρούμενος για εκείνο το ξεκίνημα 11/9/14 που όσοι ήταν μαζί μας ξέρουν οτι ήταν πολύ πιο απλό και αληθινό απο οτι το παρουσίαζαν κάποιοι», έγραψε αρχικά.

«Ευγνώμων για κάθε χρόνο που πέρασε δίπλα σου και η μοναδική ευχή που ολοκληρώνει είναι να παραμείνουμε ευγνώμων μέχρι τα βαθιά γεράματα. Κ ακόμα και τότε να κουβαλούμε τη δόση τρέλας και ανανέωσης που χρειαζόμαστε. P.s. Καλύτερο δώρο από την απόφαση που πήρες να αφιερώσεις τα μεσημέρια σου για την κόρη μας (αντί στην τηλεόραση ή οποιαδήποτε δουλειά), δεν θα μπορούσες να κάνεις και σε μένα και στην οικογένεια μας. So proud!», κατέληξε στο μήνυμά του που το συνόδεψε με δύο selfie του με την παρουσιάστρια.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X