ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέα Σελήνη στην Παρθένο: Αυτά τα ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο

Aνανέωση, αλλαγές και υλοποίηση στόχων για 4 ζώδια

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 15 Σεπτεμβρίου 2023 στο ζώδιο της Παρθένου και συγκεκριμένα στις 21° 59′ του ζωδίου φέρνει μαζί της ανανέωση, αλλαγές και υλοποίηση στόχων για τέσσερα ζώδια. Είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα και για να μπει μια τάξη στη ζωή σας, κλείνοντας τους παλιούς λογαριασμούς με το παρελθόν και μαθαίνοντας από τα λάθη σας.

Ποια είναι τα τέσσερα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο:

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει περισσότερο τους εκπροσώπους των μεταβλητών ζωδίων, δηλαδή τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη δίνει έμφαση στα θέματα της οικογένειας, του σπιτιού, της ακίνητης περιουσίας, του παρελθόντος, αλλά και της ψυχολογίας σας. Το φεγγάρι ευνοεί τις αλλαγές και τα νέα ξεκινήματα, οπότε είναι η κατάλληλη ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή στο σπίτι που μένετε ή να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα με έδρα το σπίτι σας. Επίσης, για εσάς που ψάχνετε να αλλάξετε χώρο είναι η κατάλληλη περίοδος να μετακομίσετε, ενώ υπάρχει περίπτωση να αλλάξετε χώρο και στον επαγγελματικό τομέα. Ενδεχομένως να έχετε ευχάριστες εξελίξεις και σε θέματα επαγγελματικών και να έρθει μια πρόταση για δουλειά ή να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα υγείας που σας απασχολεί.
Από την άλλη, μπορεί το φεγγάρι να σας δημιουργεί μια αίσθηση αναστάτωσης και μπορεί να έχετε ένα ανεξήγητο άγχος για τις μελλοντικές συνθήκες στη ζωή σας. Η παρουσία του Ουρανού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, καθιστά πιθανό το ενδεχόμενο η Νέα Σελήνη να σας δημιουργήσει και τάσεις φυγής.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από τη 18η έως την 24η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη είναι ένα δώρο από το σύμπαν για εσάς, ιδιαίτερα για όσους έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, αφού θα σας επηρεάζει για ολόκληρη τη γενέθλια χρονιά σας. Έτσι, θα καταφέρετε να βρείτε την εσωτερική σας δύναμη και με συμμάχους τον Ήλιο, τη Σελήνη και τον Ερμή που βρίσκονται στο ζώδιο σας, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι με το μέρος σας. Είναι μια ευκαιρία να σκεφτείτε καλά τι θέλετε από τη ζωή σας και να το κυνηγήσετε, με το φεγγάρι να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικό για να κάνετε μια νέα αρχή σε κάποιον τομέα που επιθυμείτε στη ζωή σας, είτε αφορά στις σχέσεις, στη δουλειά, στις σπουδές κλπ.
Είναι μια ιδιαίτερα θετική Νέα Σελήνη για να ερευνήσετε τις προοπτικές σπουδών, επιμόρφωσης, μεταπτυχιακών, σεμιναρίων, ταξιδιών, ενώ η Νέα Σελήνη θα βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας, όσοι είστε σε μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση. Οι αδέσμευτοι θα τραβήξετε τα βλέμματα πάνω σας και θα προσελκύσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, ενώ, αν είχατε απογοητευτεί από μια σχέση, τώρα είναι η ώρα να προχωρήσετε παρακάτω και να βρείτε την αληθινή αγάπη.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από τη 18η έως την 24η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δίνει ώθηση στα θέματα της καριέρας και θα σας κάνει ιδιαίτερα φιλόδοξους. Είναι η κατάλληλη στιγμή να προωθήσετε τον εαυτό σας και να δείξετε τι αξίζετε. Θα σας δοθούν ευκαιρίες ανόδου και οικονομικής ενίσχυσης των εσόδων σας. Το φεγγάρι που σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα σας ωθεί σε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Αν έχετε κάποια καλή ιδέα, αν θέλετε να γίνετε πιο γνωστοί στον χώρο που δραστηριοποιήστε, ξεκινήστε τις προσπάθειες σας και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη Νέα Σελήνη αν ψάχνετε δουλειά και στείλτε βιογραφικά.
Επίσης, ευνοούνται συμφωνίες, συνεργασίες και διαπραγματεύσεις, αλλά και δεσμεύσεις σε προσωπικό επίπεδο για όσους έχουν γεννηθεί στην αρχή του τρίτου δεκαημέρου. Προσέξτε την τάση σας να είστε παρορμητικοί και αντί να μπείτε στη δράση τελικά να μείνετε στη θεωρία. Για να έχετε επιτυχία, θα πρέπει να ξέρετε τι θέλετε. Επίσης, η επιρροή της Νέας Σελήνης είναι εξαιρετικά βοηθητική και σε θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, αν θέλετε να βάλετε τα πράγματα σε μια τάξη και να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή ή σωματική άσκηση, ή ακόμα και να κάνετε ένα τσεκάπ ή να ξεκινήσετε μια νέα θεραπεία που θα δώσει λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από τη 18η έως την 24η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

ΙΧΘΥΕΣ
Η Νέα Σελήνη φωτίζει τον τομέα των σχέσεων, του γάμου και των συνεργασιών. Το φεγγάρι σάς ζητά να αλλάξετε τον τρόπο, που σχετίζεστε δημιουργώντας πιο ουσιαστικές δεσμεύσεις, τόσο στα ερωτικά, όσα και στα επαγγελματικά σας. Αρκεί οι σχέσεις αυτές να βασίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια και υποστήριξη, αλλιώς θα πρέπει να δώσετε ένα τέλος και να κάνετε μια νέα αρχή. Να είστε έτοιμοι για όλα. Έτοιμοι για νέες συνεργασίες, για νέες επιτυχίες, για νέες γνωριμίες, αλλά και για νέες δεσμεύσεις. Αν αναζητάτε εργασία ψαχτείτε, διότι μπορεί να βρείτε κάτι που να σας συναρπάσει. Αν είστε σε μια σχέση που σας ικανοποιεί μπορεί να πάρετε την απόφαση να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά. Αν είστε ελεύθεροι, μπορεί να γνωρίσετε κάποιο ξεχωριστό άτομο.
Το νέο φεγγάρι είναι εξαιρετικά βοηθητικό και για τις σπουδές, την προώθηση του έργου σας, την ενασχόληση με το διαδίκτυο, τις μετακινήσεις, τα κοντινά ταξίδια και το μεταφορικό σας μέσο. Παρολ' αυτά, να είστε προσεκτικοί, καθώς η Νέα Σελήνη είναι σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο σας και μπορεί να θολώσει την κρίση σας. Γι’ αυτό πριν πάρετε την οποιαδήποτε απόφαση, να είστε 100% σίγουροι ότι έχετε όλα τα δεδομένα στα χέρια σας και να μην παρασύρεστε.

Περισσότερο επηρεάζεστε αν έχετε Ήλιο από τη 18η έως την 24η μοίρα του ζώδιου σας ή αν έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στους Διδύμους, στην Παρθένο, στον Τοξότη ή στους Ιχθύς σε αυτές τις μοίρες.

Με πληροφορίες από asibiliou.gr

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit
24news team
 |  MEDIA