ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ποιον υποψήφιο πρόεδρο στηρίζει και γιατί;

Η δημόσια αποκάλυψη του τραγουδιστή

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Καλεσμένος του Μιχάλη Σοφοκλέους στην εκπομπή ''Casa de Mikel'' βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (3/12) ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο αγαπημένος Κύπριος ερμηνευτής και τραγουδοποιός, ειλικρινής και χωρίς περιστροφές, αποκάλυψε ποιον υποψήφιο για την προεδρία της Δημοκρατίας στηρίζει και γιατί!

Αυτός είναι ο Νίκος Χριστοδουλίδης! Όπως ανέφερε, οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Αθήνα στη μουσική σκηνή που τραγουδούσε τότε, με τον Γιώργο Χατζηνάσιο και πλέον συνδέονται με φιλία 25 ετών. Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε με τα καλύτερα για εκείνον, γιατί, όπως είπε, γνωρίζει πολύ καλά τον χαρακτήρα και την ανθρωπιά του, γι’ αυτό άλλωστε και τον εμπιστεύεται απόλυτα για ν’ αναλάβει τα ηνία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε για ακόμη για την αγάπη του για την Κύπρο, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει το παράπονό του, αφού έχοντας δύο γονείς πρόσφυγες, νιώθει αφόρητο βάρος και μεγάλη αγανάκτηση για τα 48χρόνια της τουρκικής κατοχής του νησιού μας.

Τέλος, συγκλόνισε, αλλά και συγκίνησε μιλώντας για το συναίσθημα οργής, βαρβαρότητας και πρωτοφανούς προδοσίας που ένιωσε όταν σ’ένα βράδυ οι αποταμιεύσεις μιας πορείας, πολύχρονης και έντιμης, τόσο οι δικές του, όσο και των 35 χιλιάδων συμπολιτών του, καταληστεύτηκαν εν μια νυχτί.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση