ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μιχάλης Σοφοκλέους: Η απρόσμενη πρόταση για το Survivor - Ποια είναι η πρόσθεσή του

Η επίσημη πρόταση και η πρώτη αντίδραση του ηθοποιού και παρουσιαστή στο πρωινό του LOVE FM 100.7

Στην πρωινή εκπομπή του LOVE FM 100.7 μίλησε το πρωί της Τετάρτης, 25 Νοεμβρίου, ο ηθοποιός και παρουσιαστής, Μιχάλης Σοφοκλέους, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση που του έγινε από την παραγωγή του Survivor.

Συνομιλώντας με τους Τάσο Τρύφωνος και Χριστιάνα Αρτεμίου, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι η επαφή έγινε πριν από περίπου ένα μήνα. «Έγινε μια επαφή πριν από ένα μήνα μέσα από τα social media μου από την Acun Medya, την εταιρεία παραγωγής του Ατζούν Ιλιτζαλί... μού ζήτησαν μετά από την Ελλάδα το τηλέφωνό μου, το έδωσα... αλλά τήρησα σιγή ιχθύος επειδή δεν με πήραν. Το τηλεφώνημα τελικά "έπεσε" πριν από μια βδομάδα και ήταν μια πρόταση για το νέο Survivor», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Ο Τάσος Τρύφωνος, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η παραγωγή αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες να βρει άτομα λόγω της πανδημίας και προσπάθησε με κάθε τρόπο να πείσει τον Μιχάλη να μη συμμετέχει. Αντίθετα, η Χριστιάνα Αρτεμίου τάχθηκε υπέρ της πρότασης και δεν δίστασε να εκφράσει την πεποίθηση πως αν τελικά ο ηθοποιός αποφασίσει να συμμετέχει στο πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης, μπορεί κάλλιστα να αναδειχθεί νικητής.

Σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε ο ηθοποιός φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ενταχθεί στο ριάλιτι αν, ωστόσο, βρεθεί μια λύση σχετικά με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην Κύπρο. Μένει να δούμε τις επόμενες κινήσεις του ηθοποιού.

Ακούστε όλη τη συνομιλία τους στο παρακάτω βίντεο:

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση