ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με χρυσό φόρεμα και φόντο της ένα γιοτ, στην Μύκονο η Νόνη Κυπριανού

Το beach look της γνωστής Κύπριας στο Νησί των Ανέμων

Στην Μύκονο ταξίδεψε η Νόνη Κυπριανού, με την απόδρασή της να έγινε γνωστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος, η Κύπρια σοσιαλιτέ μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα από τις εξορμήσεις της στο κοσμοπολίτικο νησί, με τα beach looks της να κλέβουν τις εντυπώσεις.

Ανάμεσα στις εμφανίσεις της που ξεχωρίσαμε ήταν και μια στην οποία την είδαμε να ποζάρει στον Σκορπιό, με φόντο της την θάλασσα και ένα πολυτελές γιοτ, φορώντας ένα υπέροχο και άκρως καλοκαιρινό χρυσό φόρεμα με cut outs, λευκά rubber sandals και oversized ψάθινη τσάντα και να δείχνει εντυπωσιακή.

Με αφορμή την πρόσφατη εμφάνιση της Κύπριας σοσιαλιτέ, αξίζει να θυμίσουμε ότι το χρυσό φόρεμα είναι από τις πιο εντυπωσιακές επιλογές για το καλοκαίρι, καθώς συνδυάζει την πολυτέλεια με την ανεμελιά της εποχής. Το λαμπερό χρώμα του αντανακλά το φως του ήλιου, προσδίδοντας μια αίσθηση ζεστασιάς και κομψότητας σε κάθε εμφάνιση. Είτε πρόκειται για μια βραδινή έξοδο, είτε για ένα καλοκαιρινό πάρτι δίπλα στη θάλασσα, το χρυσό φόρεμα καταφέρνει να κλέψει τις εντυπώσεις και να αναδείξει τη θηλυκότητα και την αυτοπεποίθηση της γυναίκας που το φοράει. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ