ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με το χρώμα της άνοιξης υποδέχτηκε τον Αναστασιάδη η Αννίτα

Η κομψή εμφάνιση στον ΔΗΣΥ

Ηλέκτρα Στασινοπούλου

Χαμογελαστή και πολύ ευδιάθετη η Αννίτα Δημητρίου υποδέχτηκε στα γραφεία του ΔΗΣΥ τον επίτιμο Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού και πρώην Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Η Πρόεδρος της Βουλής και Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού ήταν πλαισιωμένη από την υπόλοιπη ηγεσία του κόμματος, τον Αναπληρωτή Πρόεδρο κ. Χάρη Γεωργιάδη, τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο κ. Νίκο Τορναρίτη και τον Αντιπρόεδρο κ. Ευθύμιο Δίπλαρο.


Ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε ότι βρέθηκε εκεί για να εκφράσει τα θερμά του συγχαρητήριά μου για τη νέα Πρόεδρο του κόμματος. «Γι’ αυτό είμαι εδώ και εθιμοτυπικά δια ζώσης αλλά και για να ανταλλάξουμε κάποιες σκέψεις, απόψεις που αφορούν την ανασυγκρότηση του κόμματος και την προς τα εμπρός πολιτική του».

Η Αννίτα Δημητρίου καλωσόρισε τον Νίκο Αναστασιάδη και τον ευχαρίστησε. «Να τον ευχαριστήσω για τις ευχές, τη στήριξη, την ενθάρρυνση και βεβαίως εδώ είμαστε να συζητήσουμε, ν’ ανταλλάξουμε απόψεις για την πορεία του κόμματος, για τις προκλήσεις που έχουμε να διαχειριστούμε και όλα αυτά τα οποία μας απασχολούν».

Η Αννίτα Δημητρίου έκλεψε την παράσταση με το στυλ της, μιας και επέλεξε να φορέσει το πιο statement χρώμα της άνοιξης, που δεν είναι άλλο από το κοραλί. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό ήταν και το μακιγιάζ.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση