ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με σαμπάνια, χαμόγελα και διασκέδαση στα μπουζούκια το bachelorette Κύπριας γιατρού

Φωτογραφίες από την εξόρμηση της όμορφης γιατρού από την Λάρνακα και των φίλων της στην Αθήνα

Δέσποινα Άσπρου

Στην Αθήνα βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα η δρ. Άντια Στυλιανού μαζί με τις φίλες της, στο πλαίσιο του bachelorette party της.

Η όμορφη και πάντα στυλάτη γιατρός από την Λάρνακα, η οποία στις 15 Ιουνίου στο Παρίσι θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Θεόδωρο Μανιταρά, μοιράστηκε στα κοινωνικά της δίκτυα αρκετά στιγμιότυπα από την απόδραση που έκανε με τις φίλες της στην πρωτεύουσα της Ελλάδας.

 Στις φωτογραφίες που μοιράστηκε η γιατρός μέσω στόρι, την είδαμε αρχικά στο κατάλληλα διακοσμημένο για την περίσταση δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου μένει η παρέα, να ανοίγει τα δώρα της, απολαμβάνοντας σαμπάνια.

Το βράδυ της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου, η παρέα επέλεξε να πάει στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, με την μέλλουσα νύφη να επενδύει σε ένα μαύρο φόρεμα και να εντυπωσιάζει.


Το επόμενο βράδυ, 3 Φεβρουαρίου και όπως είδαμε και πάλι μέσα από αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, η Άντια και οι φίλες της βρέθηκαν στο Έναστρον, εκεί όπου εμφανίζεται ο Σάκης Ρουβάς μαζί με το συγκρότημα Μέλισσες. Για το δεύτερο βράδυ του girly trip η Άντια Στυλιανού επέλεξε να φορέσει ένα ιδιαίτερο one sloulfer λευκό jumpsuit.

Όπως φάνηκε από τα στιγμιότυπα, η παρέα πέρασε υπέροχα, με τα λαμπερά χαμόγελα της Άντιας Στυλιανού και των φίλων της να εντυπωσιάζουν.

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση