ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Με αποκαλυπτική διάθεση η Αννίτα: Η γνωριμία με τον σύζυγό της & η πρόταση γάμου

Η Πρόεδρος της Βουλής ταξίδεψε πίσω στον χρόνο και μίλησε για την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύζυγός της στη Σαντορίνη και όχι μόνο

Δέσποινα Άσπρου

Καλεσμένη στην εκπομπή “Casa de Mikel” βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου, 9 Δεκεμβρίου, η Αννίτα Δημητρίου, Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων της Κύπρου και η ίδια, κατά την διάρκεια της εκπομπής, δεν δίστασε να απαντήσει με χιουμοριστική διάθεση στις ερωτήσεις του παρουσιαστή.

Κατά την διάρκεια της συζήτησής της με τον Μιχάλη Σοφοκλέους, η Πρόεδρος της Βουλής δέχτηκε και μερικές ερωτήσεις για τη προσωπική της ζωή, με την ίδια να αναφέρεται με συγκινητικό τρόπο στον σύζυγό της, Ανδρέα Κυπριανού. 

“Όταν επέστρεψε από τις σπουδές του στην Αμερική, αποφάσισε να ανοίξει ένα μικρό εστιατόριο στη Λάρνακα και εκεί γνωριστήκαμε. Πρόταση γάμου στη Σαντορίνη και έκτοτε είμαστε μαζί. Δόξα τω Θεώ”, είπε.

Στην συνέχεια, ερωτηθείς για το πώς αισθάνεται ο σύζυγός της για το γεγονός ότι κατέχει μία τόσο σημαντική θέση, σημείωσε: «Σίγουρα πιο ανακουφισμένος καθώς λείπω πολλές ώρες από το σπίτι. Με στηρίζει σε αυτό που κάνω. Ξέρετε πως για μία γυναίκα είναι ακόμα πιο δύσκολο. Διπλοί, τριπλοί και τετραπλοί ρόλοι. Χρειάζεσαι τη στήριξη της οικογένειάς σου και νιώθω ευλογημένη που έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου». 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση