ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Mαυρίκιος Μαυρικίου: «Μου είπε “θα σε εξαφανίσω, θα σε καταστρέψω”!»

Νέες αποκαλύψεις για την παρενόχληση που δέχθηκε

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έδωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο γνωστός Κύπριος μουσικός παραγωγός μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του, προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις για την παρενόχληση που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας του, αλλά και για την έκβαση της υπόθεσης.

Αρχικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ανέφερε: «Δεν είναι ένα άτομο αυτό που τα έκανε όλα αυτά. Είναι άλλος άνθρωπος που μου ζητούσε τα χρήματα και άλλος άνθρωπος είχε ανήθικες ορέξεις. Δεν ήταν ανήθικη πρόταση, ήταν ανήθικη πράξη. Στριμώχτηκα κυριολεκτικά στη γωνία ενός γραφείου. Πήγα στον γιατρό, έκανα πολλές ώρες να συνέλθω. Ήθελα χρόνο να κατεβάσω τους παλμούς μου, έπαθα κρίση πανικού. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος με είχε απειλήσει πάρα πολύ άγρια κι εγώ ήμουν παιδάκι. Μου έλεγε “θα σε εξαφανίσω”, “θα σε καταστρέψω”, “δεν θα αφήσω τα τραγούδια σου να παίξουν”. Ήταν τόσο έντονα για εμένα αυτά που άκουγα».

Στην συνέχεια προσέθεσε: «Δεν είχε τα κότσια να με πάρει τώρα τηλέφωνο κι έβαλε έναν κοινό μας γνωστό να επικοινωνήσει και να μου πει “Μήπως μιλάς γι’ αυτόν; Δεν πιστεύω να σκέφτεσαι να πεις κάτι… Αυτός τώρα δεν κάνει τέτοια πράγματα”. Θα προτιμούσα να με πάρει τηλέφωνο εμένα και να μου πει συγγνώμη. Να πει πέντε μπούρδες αν θέλεις. Το είχα ανάγκη…».

Τέλος, όπως ανέφερε, σκέφτεται να κινηθεί νομικά, και στα πλαίσια αυτά θα κοιτάξει να συγκεντρώσει όσα περισσότερα στοιχεία μπορεί

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση