ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Άφησε να εννοηθεί ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας του παιδιού»

Το σχόλιο του καλλιτέχνη

Στην εκπομπή "Breakfast" παραχώρησε δηλώσεις τοο πρωί της Δευτέρας, 26 Φεβρουαρίου, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Ο Κύπριος μουσικός και θεατρικός παραγωγός μεταξύ άλλων, μίλησε για τη δημόσια διαμάχη του με τη Super Κική, μετά το ειρωνικό της σχόλιο για το βίντεο που έκανε το ζευγάρι προκειμένου να μάθει το φύλο του μωρού που περιμένει.

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε το προσωπικό μήνυμα που του έστειλε και στο οποίο τον απειλεί: "Δεν γνωριζόμαστε με την Super Κική αλλά δεν έκανε και κάτι καινούργιο, γιατί εγώ την έψαξα και είδα ότι έτσι λειτουργεί αυτό το κορίτσι. Όταν έχεις μάθει να ζεις με το να ειρωνεύεσαι κόσμο και να κάνεις αρνητικά σχόλια με τα οποία γελάς μόνο εσύ…Δεν θίχτηκα μόνο εγώ από αυτό το σχόλιο, θίχτηκε η οικογένειά μου, γιατί άφησε να εννοηθεί ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας του παιδιού.

Εγώ πλέον δεν επιτρέπω τέτοια σχόλια, η Ιλάειρα πικράθηκε πολύ με το συγκεκριμένο.Αν αυτό το θεωρεί η Super Κική χιούμορ, εγώ το θεωρώ κακεντρέχεια, τοξικότητα και έχω να σας πω ότι έλαβα και προσωπικό μήνυμα από την ίδια.Μου είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα απαντήσει αλλά με τρόπο που δεν θα μου αρέσει και ότι θα αποκαλύψει πράγματα για μένα που δεν τα ξέρει ο κόσμος", τόνισε ο ίδιος.

Να θυμίσουμε πως ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση αποκάλυψαν πριν από λίγες ημέρες, το φύλο του μωρού που περιμένουν μέσα από ένα πάρτι, από το οποίο στην συνέχεια κυκλοφόρησαν αρκετά στιγμιότυπα στα κοινωνικά δίκτυα.

Βλέποντάς τα, η Super Κική έκανε μια σχετική ανάρτηση στο TikTok, χιουμοριστικού, ωστόσο, περιεχομένου. Η instagrammer ανέβασε ένα κλιπ με τους δυο μέλλοντες γονείς να μαντεύουν, το φύλο του μωρού, λίγο πριν το μάθουν.

Το βίντεό της όμως, ενόχλησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος το βρήκε ειρωνικό προς τον ίδιο και τη σύζυγό του. 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση