ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάριος Πρίαμος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό του Survivor

Όσα ανέφερε on camera και η πρώτη του ανάρτηση

Εκτός τελικού Survivor βρέθηκε τελικά ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, μόλις μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό, απογοητεύοντας τους υποστηρικτές του. 

Λίγες ώρες μετά την βραδιά του ημιτελικού, ο Κύπριος παίχτης προχώρησε στις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι yes» και μίλησε για τον αποκλεισμό του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρέθηκα στις τέσσερις καρέκλες του Survivor all stars. Το να έρθω μετά από 6 χρόνια και να μπορώ να παλέψω με πολύ νεότερους και πολύ πιο αθλητικά παιδιά ήταν κάτι το οποίο ήταν ρίσκο για εμένα. Περάσαμε πολύ όμορφα γενικότερα στους τελικούς, καλή επιτυχία στο Σάκη και στον Νίκο, οι οποίοι πέρασαν και στον αυριανό τελικό. Και σίγουρα με στεναχωρεί, μιας και έχω έρθει μετά από μία δεύτερη θέση το 2017 στα All Stars για να σηκώσω την κούπα, δεν τα κατάφερα αλλά κρατάω όλα τα καλά και όλα όσα δεν ήταν καλά. Με τα καλά θα αφηγούμαι τις ωραίες ιστορίες και με τα κακά θα γίνω καλύτερος Μάριος».

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο:

Βίντεο: OPEN

Λίγη ώρα αργότερα, ο Μάριος Πρίαμος προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram. Σε αυτή, δημοσίευσε μία φωτογραφία του από το Survivor σχολιάζοντας στη σχετική λεζάντα: «Με το χέρι στην Καρδιά για όλους εσάς. Σας ευχαριστώ».

 

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ