ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαρίνα Χαραλάμπους, η Κύπρια φυσιοθεραπεύτρια γυμνάζεται με ντεκολτέ κόλαση & είναι must see

Πέραν από εντυπωσιακή, η Μαρίνα Χαραλάμπους φαίνεται να λατρεύει αυτό που κάνει

Μέσα από τον επαγγελματικό της λογαριασμό στο Instagram, αλλά και μέσα από το TikTok της η Μαρίνα Χαραλάμπους μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμιότυπα από την επαγγελματική της ζωή και μέσα από αυτά, καταφέρνει να εμπνέει τις διαδικτυακές της φίλες να ασχοληθούν με την γυμναστική, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια μάς δείχνει στην πράξη τις ασκήσεις ώστε να μπορέσουμε να τις ακολουθήσουμε και εμείς.

Αυτό που εντυπωσιάζει στον λογαριασμό της στο Instagram, πέραν από το πάθος της για την άσκηση, είναι το ότι σε αντίθεση με πολλές γυναίκες που παραμελούν την εξωτερική τους εμφάνιση την ώρα της γυμναστικής, αυτή καταφέρνει να απογειώνει την εικόνα της και να χαρίζει στυλιστική έμπνευση σε όσες επιθυμούν να διατηρήσουν το σεξαπίλ τους στο γυμναστήριο.

Την ίδια στιγμή, η όμορφη φυσιοθεραπεύτρια και clinical pilates instructor μέσα από τις λεζάντες των αναρτήσεών της φροντίζει να αποκαλύπει πού βοηθάει η κάθε άσκηση και να χαρίζει τιπ.

Δείτε μερικές αναρτήσεις της που τράβηξαν το ενδιαφέρον μας, μεταξύ αυτών και μια στην οποία την βλέπουμε να γυμνάζεται με σέξι ντεκολτέ και θηλυκά σύνολα.

@marinachara95 #pilates #trending #hourglass #reformerpilates #foryou #wellness #pilateslovers #pilates #pilatesstudio Call Me Later - The Foxies
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marina’s Motion (@marinasmotion)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marina’s Motion (@marinasmotion)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marina’s Motion (@marinasmotion)

 Με αφορμή τις αναρτήσεις της Μαρίνας Χαραλάμπους, αξίζει να θυμίσουμε πως οι πιλάτες αποτελούν ένα ευέλικτο εργαλείο που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στη βελτίωση της καθημερινότητάς μας. Από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας, οι πιλάτες έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικοί στην ανάπτυξη της δύναμης, της ευελιξίας και της αντοχής, καθώς και στην ενίσχυση της σωματικής και ψυχικής ευεξίας. Ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασης και τις ανάγκες κάθε ατόμου, οι πιλάτες παρέχουν έναν ολοκληρωμένο τρόπο άσκησης που εστιάζει στη σωστή αναπνοή, την ισορροπία και τη συνείδηση του σώματος. 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση