ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λέζιακς - Κασσιανίδου: Φωτογραφίες από τις μαγικές διακοπές τους στη Σιγκαπούρη

Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του στο μάξιμουμ

Ο Ιούνιος είναι μια εξαιρετική εποχή για να επισκεφθεί κανείς τη Σιγκαπούρη, την πόλη-κράτος που συναρπάζει με την αρμονική συνύπαρξη της παραδοσιακής κουλτούρας και του σύγχρονου τρόπου ζωής και αυτό αποδείχθηκε και με το παραπάνω, μέσα από τις πρόσφατες φωτογραφίες και βίντεο που μοιράστηκαν στα κοινωνικά τους δίκτυα η Ευγενία Κασσιανίδου και ο Γιαν Λέζιακς, οι οποίοι βρίσκονται αυτές τις ημέρες εκεί.

Ανάμεσα στα στιγμιότυπα που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν η φωτογραφία στην οποία την είδαμε να ποζάρει με ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα με cut outs του brand Retrofete. Ολοκλήρωσε με ένα λεπτό βραχιόλι και ένα διακριτικό clutch που έκαναν την εμφάνισή της ιδιαίτερα σικάτη.

Πέραν από τα πιο πάνω στιγμιότυπα, ιδιαίτερα γλυκά ήταν και τα κοινά στιγμιότυπα του ζευγαιρού που εντοπίσαμε, όπως αυτό που τράβηξαν την ώρα που απολάμβαναν το δείπνο τους και αυτά στα οποία τους είδαμε να ποζάρουν σε διάφορα σποτ.

Με αφορμή τις διακοπές του ερωτευμένου ζευγαριού, αξίζει να σημειώσουμε πως η δυναμική μητρόπολη της Νοτιοανατολικής Ασίας προσφέρει αμέτρητες εμπειρίες και αξιοθέατα για κάθε είδους ταξιδιώτη. Από τα εμβληματικά κτίρια και τα πολυτελή ξενοδοχεία στην περιοχή της Marina Bay, μέχρι τις πλούσιες πολιτιστικές συνοικίες όπως η Chinatown και η Little India, η Σιγκαπούρη αποτελεί έναν προορισμό που παρέχει ατελείωτες ευκαιρίες για εξερεύνηση και απόλαυση.

Ο Ιούνιος, με το ζεστό του κλίμα και τις περιοδικές τροπικές βροχοπτώσεις, είναι η ιδανική περίοδος για να απολαύσει κανείς τα καταπράσινα πάρκα και τους βοτανικούς κήπους της πόλης, καθώς και τα πολυάριθμα φεστιβάλ και εκδηλώσεις που ζωντανεύουν τους δρόμους της. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση