ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Λευκά γενέθλια» για την Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Εντελώς διαφορετικά από κάθε άποψη

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Ξεχωριστά από πολλές απόψεις ήταν τα φετινά γενέθλια για την Ειρήνη Χαραλαμπίδου.

H βουλευτής του ΑΚΕΛ βρίσκεται στο Καζακστάν υπό την ιδιότητα της ως Ειδικής Συντονίστριας του ΟΑΣΕ (Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη), λόγω των πρόωρων βουλευτικών εκλογών, που πραγματοποιήθηκαν στις 19 Μαρτίου.

Ωστόσο την ίδια μέρα η Ειρήνη Χαραλαμπίδου είχε τα γενέθλιά της, τα οποία όπως ήταν αναμενόμενο πέρασε εντελώς διαφορετικά, απ' ό,τι φανταζόταν.

Με ανάρτησή της στα social media δημοσίευσε φωτογραφίες και βίντεο από τη χθεσινή ημέρα σχολιάζοντας μεταξύ άλλων: «Για πρώτη φορά στη ζωή μου έζησα Λευκά Γενέθλια και άκουσα τις ευχές από ανθρώπους με καλή καρδιά, χωρίς όμως να κατανοώ τη γλώσσα. Ευχαριστώ και για τις δικές σας ευχές που έφτασαν κοντά μου στα βάθη της Ασίας. Δύσκολη μέρα να είσαι μακρυά από αγαπημένα πρόσωπα και καλούς φίλους ιδιαίτερα όταν κάθε χρόνος που περνά στην ηλικία που είμαστε αφήνει σκληρά σημάδια. Και ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά . Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας. Ανθρώπους με καλή καρδιά να βρίσκουμε στο διάβα μας σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ευχαριστώ πολύ ...».

Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από τη χθεσινή ημέρα:

 

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση