ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κρίστη Παπαδοπούλου: Με την πιο γλυκιά φωτογραφία ευχήθηκε στο σύζυγό της

Ο Μιχάλης Μπούσιας είχε τα γενέθλιά του

Ξεχωριστή ημέρα η χθεσινή για την Κρίστη Παπαδοπούλου και την οικογένειά της, αφού ο σύζυγός της Μιχάλης Μπούσιας είχε τα γενέθλιά του.

Η δημοφιλής Κύπρια ηθοποιός θέλησε να του ευχηθεί και διαδικτυακά και το έκανε δημοσιεύοντας μια τρυφερή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Σε αυτή βλέπουμε τον μοναχογιό του ζευγαριού, στην αγκαλιά του πατέρα του, με την Κρίστη Παπαδοπούλου να σχολιάζει στη σχετική λεζάντα: «Χρόνια Πολλά. Πρώτα γενέθλια ως μπαμπάς».

Ακολουθεί το τρυφερό στιγμιότυπο:
 

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι, το οποίο μένει στην Αθήνα, ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το καλοκαίρι του 2022, ενώ στις 26 Μαρτίου του 2023 η γέννηση του γιου τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Μόλις μαθεύτnκε

Μιχόπουλος-Ευριπίδου

Μόλις μαθεύτnκε η είδηση για το ζευγάρι μετά από δύο χρόνια – Οι εικόνες που «μιλούν» από μόνες τους
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Σοκάρει η Όλγα Ποταμίτου για την περιπέτεια υγείας της: «Δύο χρόνια με παιδεύει – Είμαι με μπαστούνι»

«Λύγισε» η Όλγα Ποταμίτου

«Δύο χρόνια με παιδεύει ο έρπης ζωστήρας – Είμαι με μπαστούνι» – Τι είναι η ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ
Το εντυπωσιακό λευκό co-ord set με παγιέτες και η ιδιαίτερη ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμφάνισή της

«Γιαννούλα μου!»

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Η μητέρα της δημιούργησε το λαμπερό look της πρεμιέρας
Beautiful People team
 |  ΚΥΠΡΟΣ