ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κοσμικές, σοσιαλιτέ και fashionistas στην συναυλία του Αργυρού με την Φουρέιρα

Δείτε τις φωτογραφίες

Δέσποινα Άσπρου

Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου η Ελένη Φουρέιρα και ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκαν στη Λεμεσό στο πλαίσιο της κοινής συναυλίας που πραγματοποίησαν στο κλειστό Αθλητικό Κέντρο Σπύρου Κυπριανού στη Λεμεσό και η οποία είχε ως στόχο την ενδυνάμωση του κοινωνικού έργου του Blue Heart, την οικονομική ενίσχυση άπορων οικογενειών, τη στήριξη ευάλωτων ομάδων και παιδιών, τη συλλογή αγαθών για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, την καλλιέργεια κουλτούρας για την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Στη συναυλία των δύο δημοφιλών καλλιτεχνών είδαμε να δίνουν "το παρών" τους πολλά γνωστά πρόσωπα του νησιού μας από την πολιτική σκηνή, τον κόσμο της μόδας, των media και όχι μόνο. Ανάμεσα σε όσους είδαμε ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης και η Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Στην συναυλία είδαμε επίσης την Γωγώ Αλεξανδρινού, τον Κωνσταντίνο Ιάσωνος, την Θέλξια Βαλέρια Φραγκούδη, την Ανδρεάνα Φραγκούδη, τον Μάριο Πρίαμο, την Στέφανη Σόλωνος, η Δέσποινα Χατζηζαχαρία με τον σύζυγό της, Άλκη Χρίστου και η Αργυρώ Ροτσίδου.

Πέραν από τους πιο πάνω, στην φιλανθρωπική συναυλία είδαμε να δίνουν "το παρών" τους η Ντία Αρίστου, ο Βαλεντίνος Ιωάννου και η Άντρια Αλετράρη.

Να σημειώσουμε πως τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την ενδυνάμωση του κοινωνικού έργου του Blue Heart, την οικονομική ενίσχυση άπορων οικογενειών, τη στήριξη ευάλωτων ομάδων και παιδιών, τη συλλογή αγαθών για ευπαθείς κοινωνικά ομάδες, την καλλιέργεια κουλτούρας για την αποδοχή της διαφορετικότητας.

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

X