ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για Γιώργο Θεοφάνους: Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα

Bρεθήκαμε και με χαιρέτησε

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου εθεάθη στις πρόβες ενόψει της συνεργασίας του με τον Χρήστο Δάντη και μεταξύ άλλων, μίλησε για την κόντρα του με τον Γιώργο Θεοφάνους και την αμφισβήτηση που δέχτηκε όταν έφυγε από τους ONE.

Σε δηλώσεις του στο «Happy Day» ο τραγουδιστής ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Δέχθηκα αμφισβήτηση όταν αποχώρησα από τους ONE, για το αν θα τα καταφέρω ή όχι. Πάντα υπάρχει και ο αθέμιτος ανταγωνισμός. Νομίζω όμως ότι τα κατάφερα, κάτι έκανα κι εγώ».

Σε ερώτηση για τη σχέση που έχει σήμερα με τον Γιώργο Θεοφάνους, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου απάντησε: «Βρεθήκαμε πρόσφατα, τον Δεκέμβριο, στα γενέθλια του Τάσου Τρύφωνος και μιλήσαμε. Με χαιρέτησε, τον χαιρέτησα, είπαμε δυο κουβέντες. Δημοσιοποιήθηκε μια διαφορά μας, καμιά φορά ξεφεύγουμε. Υπήρχε μια κόντρα, αλλά ο χρόνος τα γιατρεύει όλα». 

Πριν από λίγο καιρό, ο τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» για το ίδιο θέμα, σχετικά με το οποίο και δήλωσε: «Με τον Γιώργο Θεοφάνους δεν υπάρχει επικοινωνία, αλλά αν έρθουμε σε επαφή, μια χαρά θα μιλήσουμε. Θεωρώ ότι είναι μια σχέση πάθους. Είμαι πολύ θετικός στο να συνεργαστούμε ξανά αν είναι οι συνθήκες κατάλληλες».

Πηγή: Protothema.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση